Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Elektromos cigi ismertető

Az élet különböző területein ismert a cigiszünet, legyen szó a munkahelyről, egyetemről, vagy egyéb tevékenységről. A cigarettának ugyanis a rejtett…

Szerző:Sebes Antónia , in Szolgáltatás , at 2020.08.03.

Az élet különböző területein ismert a cigiszünet, legyen szó a munkahelyről, egyetemről, vagy egyéb tevékenységről. A cigarettának ugyanis a rejtett tulajdonsága a közösség formáló ereje. Megfigyelhető egyetemisták körében, vagy munkaközösségekben, ahol csoportosan járnak ki cigarettázni, e közben beszélgetnek, jókat nevetgélnek. A cigaretta káros hatásaival azonban mindenki tisztában van, sok tanulmány, történet látott napvilágot ezzel kapcsolatban. Az elektromos cigi megjelenése alternatívakánt szolgál azok számára, akik kénytelenek lemondani káros szenvedélyükről. Az elektromos cigi egy kínai cég által jelent meg 2003-ban, és 2005-ben kezdett elterjedni az európai piacokon.

Ami a használatát illeti, ha jobban utána olvasunk több ellentmondással találkozunk, ellenben abszolút tényként mondható el, hogy sokkal kényelmesebb, és főleg kellemesebb, mint a hagyományos cigaretta. Elsősorban azért mondható kényelmesnek a használata, mert zárt tértben is lehet használni, és nem kell a kellemetlen füstszaggal sem megküzdeni. Ami még érdekesség az elektromos cigivel kapcsolatban, hogy 2016-ban hivatalosan is kikerült a dohánytermékek kategóriájából, ezzel szemben a használatára vonatkozó szabályok országokként eltérő feltételeknek kell eleget tenni. Ez az új találmány remek mentőöv az aktív cigarettázok számára, főleg azok táborában, akik a leszokást fontolgatják, vagy alternatívát keresnek a cigizésre. Az elektromos cigizők nem tartják magukat aktív dohányosoknak, csupán kedvtelésből használják, és teljesen jó érzéssel tölti el őket.