Wednesday, July 24, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Viseld pont azt, amit csak szeretnél – válaszd a Lolmarktot!

Te mi szerettél volna lenni felnőttként, amikor kicsi voltál? Ez szerintem tipikusan olyan kérdés, amit mindenki hallott már életében –…

Szerző:Sebes Antónia , in Webáruház , at 2023.07.22.

Te mi szerettél volna lenni felnőttként, amikor kicsi voltál?

Ez szerintem tipikusan olyan kérdés, amit mindenki hallott már életében – és nem mondom, hogy egyszer, mert egészen biztos vagyok benne, hogy minimum százszor. Mindenki ezt kérdezgeti: közeli családtagok, ötévente látott rokonok, akikről azt sem tudjuk, hogy ki-kicsoda, családi barátok, nénik a piacon. Erre általában ugyanazok a válaszok szoktak érkezni, és minél kisebbek a gyerekek, annál hasonlóbbak egymáshoz: orvos, katona, űrhajós, állatorvos – de egészen elrugaszkodottak is lehetnek a valóságtól és esetenként olyan szakmákat is ki tudnak találni, amelyek nem is léteznek – aki került már közelebbi kapcsolatba kisgyerekkel, az pontosan tudja, hogy a gyermeki képzelőerő jóformán nem ismeri a határok fogalmát.

Az pedig, hogy kiből mi lesz, ha nagy lesz, már egészen széles skálán mozog – szerintem elég kevesen vannak azok, akik azok lettek, amit kiskorukban kitaláltak, és amiben akkoriban hittek is. De ez az élet rendje, hiszen mégiscsak kevesebb űrhajósra van szükség például, mint ahány gyerkőc szeretne az lenni kicsiként, és nyilván a lehetőségek is jóval kevésbé adottak egy ehhez hasonló életpályához – viszont az is tény, hogy sajnos nem mindenkinek vannak olyan lehetőségei az életben, amelyekhez egyébként a kvalitásai és érdeklődési körei adottak lennének. Gondoljunk csak bele, mennyivel jobb esélyekkel indul az, akinek már kiskorától kezdve adott a jó iskola, szükség esetén a magántanár, különböző különórák – mint az, akinek már az is nagy szó, ha a környezete engedi számára a továbbtanulást és minden este van étel az asztalon. Pedig mindannyian ugyanazok akarnak lenni kicsiként, a későbbiekben pedig jó eséllyel az előbbi várhatóan mérnök lesz, míg az utóbbi csak igyekszik valahogy talpon maradni. Persze ez nem törvényszerű, viszont, ha megnézzük az általános tendenciákat, sajnos ez az, amit látni lehet.

Én valahonnan a kettő közül érkeztem, mert ugyan sok pénzünk sosem volt, valahogy mindig mindent sikerült kigazdálkodni, de ehhez bizonyos körülmények között áldozatokat is kellett hozni. Egyébként szerencsére azt csinálhatom, amit szeretek, szabadidőmben is – például megszervezhettem a legjobb barátnőm leánybúcsúját, amihez számos dolgot kellett beszereznem, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Ilyenek voltak az ételek, italok, ruházatok, amelybe beletartozott természetesen a csapat részére egy egyedi póló készítés is, amihez nem más céget kértünk meg, mint a Lolmarkt webáruházat!

Ha egyedi póló készítésről van szó, feltétlenül őket ajánlom. Különböző alkalmakra már készíttettem más cégeknél, de őszintén szólva egyikkel sem voltam éppen maximálisan elégedett, sőt mi több: ha a szolgáltatással konkrétan nem is volt gond, akkor vagy a kapott póló minősége nem volt éppenséggel megfelelő, vagy a nyomat törött, kopott, fakult, tehát rendszerint nem bizonyultak jó választásnak. Sőt, sokszor ráadásul még meglepően drágán is dolgoznak, amennyiért már tényleg elvárna az ember lánya egy korrekt terméket, viszont ez egyre inkább teljesíthetetlen kérésnek tűnt – mígnem ajánlás útján és sokadik nekifutásra ugyan, de rátaláltam a Lolmarktra! Náluk számos, már meglévő standard mintával rendelhetsz pólókat, amelyek nem csupán szépek, hanem remek minőséget is képviselnek. Ettől függetlenül könnyen adódhat olyan helyzet, hogy a rengetegből mégsem nyeri el tetszésedet egyik minta sem – nos, ebben az esetben sem kell aggódnod egyáltalán. A Lolmarkt csapatánál arra a helyzetre is gondoltak, ha valakinek egyedi igényei, kérései lennének, így, hogy senkinek ne okozzanak csalódást, teljesen egyedi minta rendelésére is lehetőséget biztosítanak – és hogy mi a hab a tortán?

Az, hogy meg is tervezik Neked a saját elképzeléseid alapján!

Az sem számít, hogy egy darabra van szükséged, vagy akár egy hatalmas összejövetelre szeretnél mindenkinek készíteni, akár százas tételben – náluk bármelyik megvalósításra kerülhet. A Lolmarktról tudni kell, hogy nem kizárólag mint webáruház üzemelnek, hanem az ország számos pontjain találhatod meg az üzleteiket is, ahol nem kell a futárra várni, hanem azonnal meg tudod vásárolni az ott kinézett terméket – ez például azoknak kifejezetten jó lehetőség, akiknek már tegnapra is késő lett volna a vásárlás. Szerintem mindenkinek van legalább egy ilyen ismerőse – de ha rendelni szeretnél, akkor sem kell paráznod a hosszú szállítás idő alatt, mert néhány nap alatt jut el hozzád a megrendelt csomagod, hogy át is tudd adni vagy te magad viselhesd. Amennyiben egy, vagy csupán néhány egyedi póló készítésre szeretnél rendelést leadni és már kész mintával mész, akkor azt akár ott helyben meg is tudják csinálni. Egyedi póló készítés esetén egyébként az árak a pontos darabszámtól függenek, hiszen nem mindegy, hogy közel száz pólót kell elkészíteniük vagy csupán eggyel kell foglalkozniuk – értelemszerűen az előbbi darabára lesz alacsonyabb. Hiszen ilyen pólókat nem kizárólag magánszemélyek rendelnek, hanem gyakran a cégek számára is nagyon hasznos szolgáltatásnak bizonyul egy-egy rendezvényen, ahol jó, ha a vendégek látják egyrészt az egységet, másrészt hangsúlyosabb, hogy a résztvevők honnan is érkeztek pontosan.

Másrészt érdemes lehet céges ajándékként is gondolni egy-egy ilyen darabra, szuper ajándékká válhatnak például egy zsákbamacskán vagy sorsoláson, vagy személyes csomagba is lehet őket tenni, ha valaki mondjuk jubilált éppen. De természetesen megvannak a legtipikusabb események, amelyekhez legtöbbször kerülnek megvásárlásra ezek az egyedi pólók: ilyen többek között a lánybúcsú – amihez én is beszereztem egy tucatot -, karácsony, legénybúcsú, sőt határozottan ilyen még a Valentin-nap – gondolj csak bele, hány embert ,látsz akkortájt úgynevezett páros pólókban rohangálni – a születésnapok, névnapok… látod, elég sok eseményt fel is soroltam, tehát bármire is keresed éppen az ideális ajándékot, könnyen lehet, hogy most megtaláltad!

A Lolmarkt egyedi pólói magas színvonalú, modern technikával készülnek el, így a nagy szeretettel adott ajándékokat az ajándékozottak még sokáig élvezhetik anélkül, hogy azok megnyúlnának, kikopnának vagy éppen megfakulnának a használattól – persze itt az is fontos, hogy a használati utasítás és a javaslatok betartásra is kerüljenek. Kínálatukban számos jópofa, vicces, szórakoztató minta közül választhatsz, amelyek ráadásul nagyon szépen vannak megtervezve, hogy biztosan ne lőhess mellé, amikor kiválasztásra kerül!

Nekem például az egyedi minta tervezésével, vagyis inkább terveztetésével is kiváló tapasztalataim voltak. Volt egy homályos elképzelésem arról, hogy mit szeretnék, és mondhatni, majdhogynem elsőre el is találták azt, ami pontosan le is fedte ezeket az elképzeléseket, csupán néhány apróságon kértem egy-egy finomítást, hogy az valóban tökéletes lehessen. Mondanom sem kell, de így is lett és a lánybúcsúra készült egyedi egyenpólók hatalmas, össznépi tetszést arattak – és mindenki az üzlet nevét kérte, ahol ezek a remekművek elkészülhettek és a minta megtervezésre került. Számomra a Lolmarkt egyenlő a magas minőségű egyedi pólók készítésével, a szuper szállításokkal és a kiváló kiszolgálással minden területen!