Wednesday, April 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Sok előnnyel jár a szélvédő javítás Budaörs és Budapest vonzáskörében

Az autójára nap mint nap szüksége van és nem engedheti meg, hogy sokáig rostokoljon a szervizben? Mi értjük ezt a…

Szerző:Szerkeszto , in Szolgáltatás , at 2021.12.14.

Az autójára nap mint nap szüksége van és nem engedheti meg, hogy sokáig rostokoljon a szervizben? Mi értjük ezt a problémát! Ha szélvédő javítás Budaörs és a főváros körül válik szükségessé, akkor a szervizautónk házhoz megy. Milyen esetekben érdemes élni ezzel a lehetőséggel? A szélvédőt gyakran éri károsodás, főleg a téli hónapokban, amikor a hőmérséklet kikezdi az aszfaltot és a szemcsék felverődnek. Egy apró sérülést egyszerűen és gyorsan ki tudunk javítani.

A szélvédő javítás Budaörs területén kívül is megoldható az ügyfél otthonában, amennyiben biztosítása van. Az országban bármilyen helyszínre kérheti a szervizautónkat. CASCO hiányában viszont csak Budapest és környékére korlátozódik ez a szolgáltatás. Mivel az apró károsodásokat szinte nyomtalanul el tudjuk tüntetni, éljen ezzel a lehetőséggel, amíg nem került szennyeződés vagy víz a felületre, tehát minél gyorsabban! A szélvédő javítás Budaörs környékén a munkahelyén is megtörténhet. Sok ügyfelünk választja ezt a praktikus megoldást. Hívjon minket!

Pilkington szélvédő, a biztos választás

Szélvédőt nem gyártanak az autógyárban, azt beszállítóktól szerzik be a legnevesebb cégek is. Elképzelhető tehát, hogy ezen a téren mekkora a verseny. Ezek közül a leginkább piacképes a Pilkington szélvédő. A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő márkát gyárilag olyan neves cégek használják, mint a Ford, Volvo, Mercedes,Opel, DAF, MAN, Jaguar, vagy éppen a Rolls Royce. Azt sem árt tudni, hogy a cég nevéhez egy forradalmi eljárás, az úsztatott üveg készítése kötődik.

1952-ben találta fel ezt a gyártási folyamatot Sir Alistair Pilkington, a Pilkington szélvédő gyártó cég atyja. Az úsztatott eljárás által rendkívül precíz felszín, sima felület és a más technikákhoz képest tökéletes optikai adottságú üveg jön létre. Gondolhatjuk, hogy a világszabadalom után ez a cég nem adhatta alább és folyamatosan fejleszti a technológiáját. Arról ismert, hogy nagyon komolyan áll a termelés és minőségellenőrzés folyamata mögött. Többek között ezért választanak Pilkington szélvédőt a neves gyártók és ezért teszik le mellette a voksukat ügyfeleink.