Wednesday, July 24, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Mi kell az ingyenes pályázatfigyeléshez?

Egy cég akkor tud hatékonyan megpályázni egy támogatást, ha naprakész információi vannak az érdeklődési körébe eső pályázatokról. Nem elég megfogalmazni…

Szerző:Sebes Antónia , in Szolgáltatás , at 2020.10.03.

Egy cég akkor tud hatékonyan megpályázni egy támogatást, ha naprakész információi vannak az érdeklődési körébe eső pályázatokról. Nem elég megfogalmazni fejlesztési igényeit, szakértelem és kutatómunka szükséges ahhoz, hogy egy vállalat követni tudja az éppen aktuális lehetőségeket. Indokolt a kérdés, hogy miért kell a pályázatfigyeléshez segítséget kérni? Főként azért, mert egy beruházási döntés elfogadásakor nagyon sok dolog kerül mérlegre a finanszírozási formátumot (pályázat, hitel, tőke, saját forrás) és egyéb tényezőket illetően.

A cégek legtöbb esetben korlátozottak a földrajzi fekvés, a cég mérete és más dolgok alapján, ezen kívül pedig az igényelt összegek is számos feltételhez kötöttek, például árbevételhez vagy az előző évi statisztikákban szereplő adatokhoz. A pályázathoz szükséges munkát csak akkor ésszerű elvégezni, ha az alkalmassági felmérés során a pályázónak reális esélye ígérkezik a támogatás megnyerésére.

Ugyanakkor egyes pályázatok  tüzetes vizsgálatot igényelnek. Sokszor terjedelmes anyagot kell átböngészni ahhoz, hogy valaki tisztában legyen a kiírás feltételeivel, mert bizony előfordulhat, hogy a cím félrevezető és teljesen más célközönségnek szól, mint amire a pályázó cég vagy egyén igényt tart.

A kuratórium nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy felkutatja az összes hazai és Európai Uniós pályázati lehetőséget az ügyfél számára. Évente változnak a különböző témakörökben meghirdetett pályázati kiírások, melyek érinthetnek szakmai gyakorlatokat, könyvkiadást, sajtót, művelődést, sportot stb.

A komplex pályázati rendszerek ismerete nélkül nem tanácsos sikeres EU társfinanszírozott projektet megpályázni, tehát egyre nagyobb az igény olyan hozzáértő pályázatíró cégre, akire rábízható a feladat, hogy a vállalkozásokat hozzásegítse a magyar állam-, és az EU által támogatott beruházásokhoz.

Nem sok minden szükséges ahhoz, hogy egy cég hozzáférhessen az ingyenes pályázatfigyeléshez. A pályazatíró cég ugyanis magára vállalja az Európai Uniós pályázati lehetőségek felderítését az ügyfelek számára, ehhez pedig csak regisztrálni kell a honlapon. A nyilvántartásban szereplő partnerek ingyenes pályázatfigyelésre számíthatnak. Az ügyfél személyre szabott információkat kap arról, hogy tervei, elképzelései, céljai alapján melyek a számára legmegfelelőbb pályázati lehetőségek.

Amennyiben az Ön vállalata bizalommal fordul egy pályázatíró céghez, számíthat az ügyfélközpontú kommunikációra és szemléletre, melynek hála értesülhet az érdeklődésének megfelelő legaktuálisabb adatokról, lehetőségekről. Amint felmerül egy megpályázandó lehetőség, a pályázatfigyelő cég egy részletes konzultáció során ismerteti a részleteket és magára vállalja a pályázat konkrét megírását és benyújtását a szaktestületekhez.