Wednesday, April 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Magas színvonalú füstcső

Akár kályhával, akár kandallóval biztosítjuk az otthonunkban a kellemes hőmérsékletet télen, a berendezésnek minden része tökéletes állapotban kell legyen ahhoz,…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2021.01.05.

Akár kályhával, akár kandallóval biztosítjuk az otthonunkban a kellemes hőmérsékletet télen, a berendezésnek minden része tökéletes állapotban kell legyen ahhoz, hogy gond nélkül működhessen. Nem maradhat figyelmen kívül a füstcső minősége sem! Ha igazán minőségi terméket szeretne vásárolni, akkor ajánlott felkeresnie a kandalloepites.hu webáruházat. A boltban árusított minden füstcső minősített, szilárd tüzelésű kandallók bekötéséhez használható kiváló színvonalú termék. Kaphatóak itt fekete acél és saválló csövek, valamint könyökök is 130, 150, 180 és 200 mm átmérővel. Az üzletben megvásárolható ABX kandallókhoz szürke, vagyis a berendezéssel megegyező színben is vehető cső. A fekete acélcsövek 1,5 mm vastagságúak és ezeket kizárólag kályhák, mobil kandallók bekötéséhez javasolják a szakemberek. A beépített kandallókhoz már a 2 mm vastag vagy saválló füstcső alkalmazása ajánlott. Tanácsos szakszerű kivitelezéssel beszerelni a csövet több szempontból is, ezek között a család biztonsága a legelső.

Jó meleget ad az öntvény kályha is

Tulajdonképpen a kályha szó nem is a megfelelő kifejezés, ugyanis a szaküzletben kapható öntöttvas kandallókályha sokkal több annál. Míg régebben a nyugati társadalmakban volt elterjedt fűtőeszköz, addig ma már hazánkban is sokak választása az öntvény kályha. Külcsín tekintetében sokféle kapható ezekből a berendezésekből. Van tradicionális, klasszikus, minimál stílusú és rusztikus is. Az öntvény kályha nyújtotta biztonságra mindig számíthatunk, akkor is, ha éppen nincs áram, elromlik a kazán vagy elzárásra kerül a gázcsap. Továbbá, remek kiegészítő fűtés, ha a modern hőszivattyús vagy elektromos rendszerek nem vagy nem megfelelő hatékonysággal funkcionálnak. A tavaszi vagy őszi hideg napokon nem kell elindítani a fűtést a házban, elég csupán egyetlen tüzet rakni a kályhában ahhoz, hogy a hőmérsékletet kellemessé varázsoljuk. Az öntvény kályha működési elvéről, további kiváló tulajdonságairól mindent megtudhat a weboldalról, ahol részletes leírás található. Ugyancsak itt választhatja ki az Önnek tetsző modellt is.