Monday, February 26, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Kiknek ajánljuk a biokandallót?

Látványos, gazdaságos az üzemeltetése és roppant sokoldalú. E kétségtelenül előnyös tulajdonságok a biokandalló sajátjai. A biokandallót látványkandallónak is szokták nevezni….

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2020.11.04.

Látványos, gazdaságos az üzemeltetése és roppant sokoldalú. E kétségtelenül előnyös tulajdonságok a biokandalló sajátjai. A biokandallót látványkandallónak is szokták nevezni. Beszédes ez a név, ugyanis az eszköz elsősorban az esztétikai értékekben jeleskedik és sokkal inkább dizájnelem, mint fűtési egység. A hagyományos kandalló építése rengeteg vesződséggel jár, nem beszélve a számtalan jogszabályi előírásról, aminek meg kell felelniünk. Ha szívesen megspórolnánk magunknak ezt a mizériát, viszont nem kívánunk lemondani a meghitt hangulatot árasztó, vidám lángok látványáról az otthonunkban, a biokandalló beszerelésének a lehetőségét garantáltan előnyösnek fogjuk találni. Sokan azért szavaznak bizalmat a bioetanol fűtési egységeknek, mert egész egyszerűen a lakásuk nem teszi lehetővé a klasszikus típus telepítését. Ennek oka lehet a kémény hiánya vagy az alacsony belmagasságú tér. Egyébként teljesen mindegy, mi áll a jelenség hátterében, a biokandalló remekül illik a vidéki stílusú otthonokhoz és a legmodernebb városi lakásokhoz is.

Kandalló védőrács a szeretteink védelméért

Bár az innovatív bioetanol egységek népszerűsége felfelé ívelő tendenciát mutat, ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos kandallók kedvezőtlenebb színben tűnnének fel a piacon. Ha a klasszikus megoldások hívei vagyunk, a kandalló védőrács sem hiányozhat a kelléktárunkból. Az említett praktikus kiegészítő különösen a nagycsaládosoknak nyújt elengedhetetlen segítséget, illetve azoknak, akik a lakásban háziállatot is tartanak. A gyermekek és a kedvencek ugyanis nem a körültekintésükről híresek, így könnyen megtörténhet, hogy a játék hevében véletlenül túl közel kerülnek a kandallóhoz és megégetik magukat. Elég egy hirtelen mozdulat és máris kész a baj, feltéve, ha nem rendelkezünk védőráccsal. A kandalló védőrács felhozatala színes skálán mozog, így pedig nem jelent kihívást az ideális modell megtalálása sem. A kandalló védőrács kordonként veszi körül a fűtőegységet, így biztosak lehetünk a szeretteink teljes védelmében.