Wednesday, July 24, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Kapilláris cső nagy ellenálló képességgel

A csepegtetős öntözési technológia adagolt vízellátást jelent. Az évelő növények esetében indokolt a kapilláris cső használata az ilyen típusú öntözés…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2020.10.13.

A csepegtetős öntözési technológia adagolt vízellátást jelent. Az évelő növények esetében indokolt a kapilláris cső használata az ilyen típusú öntözés során, mivel biztosítja a gyökérzet megfelelő vízellátását. Az évelő növények hosszú gyökérzettel rendelkeznek és nagy levélfelületekkel párologtatják el a nedvességet. Ennek megfelelően, ezeknek a növényeknek több vízre van szükségük. A kapilláris cső élettartama meghaladhatja a 10 évet. Ezért elengedhetetlen garantálni, hogy öntözőcsövek a lehető leghosszabb ideig működőképesek maradjanak. A kapilláris cső nem igényli a téli elraktározást és a beltéri tárolást. Ellenálló a fizikai sérülésekkel szemben is. A talaj közének kézi megmunkálásakor a csepegtető vezetékeket, a károk elkerülése érdekében, a munka során el kell távolítani, majd visszahelyezni. Egyes modellek esetében az is előfordulhat, hogy a kapilláris cső eltávolítására nincs szükség a talajmunka közben, mert az ellenáll a kerti szerszámoktól érkező ütéseknek. Azonban érdemes ilyenkor óvatosnak lenni.

Megváltoztatta az öntözésről kialakult felfogást a wifis öntözésvezérlő

A mobil technológiák korszakában élünk, amelyek óriási hatást gyakorolnak az emberi életre és általában a világra. Ez a technológiai forradalom a zöld iparágat is érintette. Az intelligens wifis öntözésvezérlő széleskörű automatizálási lehetőséget kínál, az SMS értesítéstől kezdve a valós idejű internetes ellenőrzésen át a GPRS technológiával történő vezérlésig. A készülékek akkumulátorral működnek. A rugalmasság, a megbízhatóság és az innováció mellett, lehetővé teszik a rendszer megbízható felügyeletét a hagyományos elektromos csatlakozás nélkül, tájékoztatást adva az esőérzékelő, a szélmérő, a talajnedvesség és Nap aktivitását érzékelő és a légköri nyomás vizsgáló eredményeiről. A wifis öntözésvezérlő számos funkciót egyesítve képes azonnal felmérni az időjárási viszonyok fő tényezőinek többségét. Így a megfelelő beállítással az öntözőrendszer tökéletesen fog működni. A wifis öntözésvezérlők ott optimálisak, ahol nem praktikus vagy gazdaságos a vezetékes kontrollerek telepítése.