Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Jó befektetés a födém zsalu

A zsaluk készítése nem mindig volt annyira egyszerű, mint manapság. Régen ezeket még többnyire fából állították össze. Deszkák és gerendák…

Szerző:Sebes Antónia , in Szolgáltatás , at 2022.07.22.

A zsaluk készítése nem mindig volt annyira egyszerű, mint manapság. Régen ezeket még többnyire fából állították össze. Deszkák és gerendák segítségével történt meg az alapforma kiképzése. Ez hatalmas munka volt és bár sokféle eszköz segítette a gyorsaságot, az alapanyag pazarlás is tényezőként jelent meg. A fejlett kor azonban elhozta a várt eredményt. A födém zsalu ma már egyszerűen beszerezhető. Kész elemekből épül fel, tehát elfelejthető a szeg és a kalapács. Még csak drótokkal sem kell bíbelődni. Többféle típus között lehet válogatni, de a DUO egy igazán univerzális rendszer, ami biztosan elnyeri a tetszést. Ez a födém zsalu alkalmas falak, pillérek és gerendák készítéséhez is ugyanolyan hatékonysággal. Mi lehet egy ilyen terméknek a fő előnye? Egyértelműen az idő tényező a meghatározó, tehát minél gyorsabban lehessen azt összeszerelni.

A födém zsalu minimális elemekből áll, amiket speciális szerszámok nélkül lehet egymásba illeszteni. Könnyen elsajátítható a vele való munka, hiszen ez nem igényel különleges ismereteket. A technopolimerből készült födém zsalu. Minden egység kis súllyal rendelkezik, tehát azok kézi erővel mozgathatók, még a nagyobb magasságokban is. Nem lesz szükség darura a felállításához. A 100 %-ban újrahasznosítható egységek, kiválón ellenállnak a környezeti erőhatásoknak. Mindezekből egyértelműen látható, hogy a födém zsalu az a befektetés, ami megszolgálja az árát. Ha nem akarunk feleslegesen időt veszíteni a kivitelezés során, akkor tudni fogjuk, mibe érdemes fektetni. Irány a peri.hu weboldal és ismerjük meg a további részleteket.