Sztárok, akik gyorséttermekben kezdték

Sztárok, akik gyorséttermekben kezdték

2016-09-16

A sztárok élete sem olyan csodás és fényes, mint amilyennek néha tűnik. Köztük is vannak olyanok, akik ugyanúgy kezdték, mint a legtöbb ember: éhbérért robotoltak valahol, hogy később megélhessék álmaikat. És igen, az ő lelkükbe is tiportak bele kegyetlen, rabszolgahajcsárnak tűnő főnökeik. De vajon kik is ők?

Még Hollywoodban sem minden olyan fényes minden, mint amilyennek látszik, az itt élő embereknek is van múltjuk, amikor még nem luxusautóban ültek és nem volt saját sminkesük, fodrászuk és öltöztetőjük...

1. Nicki Minaj

Talán furán hangzik, de a rappernek régebben nem volt akkora a hátsó fele, mint mióta mi ismerjük. Minaj azonban a kezdetek kezdetén még pincérnőként dolgozott a Red Lobster nevű étteremláncnál, míg ki nem rúgták. Az ominózus eset pedig azért következett be, mert követett egy párt a parkolóba, akik zsebre rakták a tollát és visszakövetelte azt magának.

2. Eva Mendes

A színésznő, modell, énekesnő és dizájner csillaga sem tündökölt olyan fényesen fiatalabb korában, mint mostanában. Tinédzser korában több étteremlánc személyzetét is erősítette, ebben azonban semmi szégyellni való nincs. Annyira szeretett volna dolgozni, hogy ha kellett, feketén is vállalt munkát, mivel legálisan csak 15 éves kortól dolgozhatnak Kaliforniában a gyerekek, ezt pedig ő nem tudta kivárni.

3. Brad Pitt

Még mielőtt Hollywood felfedezte őt, máshol kellett szórakoztatnia az embereket és nem a tőle megszokott módon. Az El Pollo Loco étteremlánc jelmezébe bújva próbálta becsábítani az embereket az étterembe és  emellet szórakoztatta a vendégeket. Ez már talán kicsit gázosabb történet...

4. Rachel McAdams

Még mielőtt híresség vált a Bajos csajokban, közel sem olyan életet élt, mint amit a filmben láthatunk. Három évet húzott le a McDonald's kiszolgáló pultja mögött, ám ezt ő egyáltalán nem bánta. Elmondása szerint azonban nem volt a legjobb munkavállaló, mivel egyszer véletlenül eltörte a narancslé gép egyik alkatrészét. Ráadásul kicsit lassú is volt, mivel a kézmosás a mániája. Hát, nem csoda azután, amit megtudhattok előző cikkünkből.

5. James Franco

Kedvenc humorzsákunk is lehúzott néhány hónapot a McDonald's autós kiszolgáló részlegén, amit ő azonban kifejezetten élvezetett és szeretett, mivel ez volt élete legnehezebb időszaka, ám az étteremben megértették problémáit. Általában jól szórakozott munka közben, olasz és francia akcentust próbált imitálni a jobb napjain. Egyszer ez egyik lány visszaállt a sorba és megkérdezte, adna-e neki James nyelvleckéket. Hát, nem tudjuk, mire is gondolhatott...

6. Eva Longoria

A színésznő hányatott sorsáról már korábba is sokat hallottunk, ő volt a legkisebb lány a négy közül, egy szegény családban. Amikor 15. születésnapi bulit szeretett volna tartani, a szülei felvilágosították, hogy erre az előző 3 lánynál sem volt pénz, így ő sem kaphat bulit. Eva azonban bemérgelt és keresett magának munkát, hogy mégis legyen pénze az eseményre. Így került a Wendy's nevű étteremlánchoz. Miután a party költségeit kifizette, minden spórolt pénzét a családi kasszához rakta hozzá. Mire 18 éves lett, már managerként dolgozott, amit nagyon szeretett és örömmel emlékszik vissza ezekre a tapasztalatokra.

7. Pharrell Williams

Az énekes- rapper, producer sok mindenben tehetséges, ám a McDonald's-nál való kiszolgálás nem egy ezek közül a tulajdonságok közül. Szegényt háromszor is kirúgták, mivel rettentően lusta volt a munkához, vagy inkább motiválatlan. Azt azonban elárulta, hogy egyetlen dologban nagyon is jól teljesített: rengeteg Chicken Nuggets-et tudott befalni egyszerre.

8. Pink

Sokak kedvenc énekese a szülővárosában, a  pennsylvaniai Doylestownban dolgozott a McDonald's alkalmazottjaként, még mielőtt felkapott sztár vált volna belőle. Pink persze azóta sem vágyik oda vissza, néha a legrosszabb rémálmaiban azt álmodja, hogy újra fiatal és le van égve, ezért vissza kell menni a McDonald's-ba dolgozni. Pedig keményen megdolgozott azért, hogy ott tartson, ahol ma van...

Ebből is látszik, hogy hiába a híres színésznők, énekesek, producerek olyan távolinak, ők is normális emberként kezdték el az életüket és mi sem bizonyítja jobban, hogy lehet előre haladni, mint az ő történetük.

Borítókép forrása: kingofwallpapers.com

Hozzászólások