Ördög Nóra

Ördög Nóra

Ördög Nóra már egészen fiatalon a képernyőn hódított, akkor a Kölyökklubban még sok gyermek szívét akarta elérni, mára már csak két kis gézengúz gyermeke, Venci és Mici napjait akarja bearanyozni. Emellett persze műsort is vezet és még jó feleség is próbál lenni, nem kevés sikerrel. Szóval zajlik az élet az Ördög- Nánási házban, ám ezt senki nem bánja, sőt.

 
ördög Nóra
Nóra a Kölyökklubban
Forrás: bulistar.hu

Ördög Nóra 1981. szeptember 8-án született Szegeden. Az általános iskolát a mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolában végezte, középiskolába a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumba járt, Szegeden, itt is érettségizett. Pályáját egy is szegedi kábeltelevíziónál kezdte, innen került gyakornokként az RTL Klubhoz. Első élményeiről a csatornánál így nyilatkozott: „Sírtam az első napomon. Az első Reggeli adás után a gyakornokok vezetője iszonyatosan leszidott, lekapott a tíz körmömről, mindent elmondott, ami rosszat lehet. Másnap még jobban próbáltam magam odarakni. Óriási dolog volt, hogy ott vagyok egy ilyen reggeli műsor készülésénél."

A Moziklub vezetése mellett ő vette át Jónás Ritától a megújult Kölyökklubbot, amelyben hétvégente ébresztette a gyerekeket, 2003-tól egészen 2006-ig. A nézettséggel együtt azonban Nóra is eltűnt. Ezután leginkább a háttérben, szerkesztőként tevékenykedett, közben lediplomázott a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Sokáig úgy tűnt, többé nem is kerül képernyőre. Háttérmunkásként dolgozott a Reggeliben, stúdióasszisztens, majd szerkesztő lett a Mónika show-ban. Később műsorvezetőként is feltűnt a reggeli műsorban és a Csak Csajokban. 2011-ben könnyek között búcsúzott a műsortól, amelynek megszűnése többek között őt is váratlanul érte.

kismama
Nóra, mint kismama
Forrás: femcafe.hu

2006-ban az RTL-en a Szombat Esti Láz, melynek második évadban már Nóra, aki szerkesztőként is jelen volt a műsor életében kapott lehetőséget, hogy élete első főműsoridős show-jában debütáljon: „Nagy előrelépés volt a karrieremben és egy nagy-nagy álmom valóra válása”,  nyilatkozta a Fókusz Pluszban korábban a feladatról. Három évadot vitt végig, az utolsó szériát második gyermekével a szíve alatt. A szekér ekkor indult be igazán, Stohllal összeszokott páros lettek, a 2007-ben elindult Csillag születiket is együtt vezették. A műsor ez után még három évadot élt meg: a versenyzők és a műsorvezető társak változtak, Nóra azonban végig megmaradt posztján.

Nóra azonban nemcsak műsorvezetőként vett részt a már jól megszokott csatorna életében, számos műsorban vendégszerepelt is. A Vacsoracsatában megcsillogtatta főzőtudományát, majd megjelent a Kalandra fal című műsorban is.

Hét évnyi együttélés után 2008. augusztus 2-án ment hozzá Rubin Kristófhoz, akitől 2008 decemberében el is vált. 2009-ben így nyilatkozott: "Van bennem indíttatás arra, hogy idővel esetleg teljesen más irányt válass

zak... A családot. A gyereknevelést, az otthonlétet. Ez teljesen új szerep lenne, ahol megint fontos lehetek."

RTL-es karrierjének csúcsát mégis az X-Faktor jelentette. 2010-ben vette meg a csatorna a műsorformátumot, a műsorvezetésre pedig a csatorna két legjobban futó arcát, Balázst és Nórát kérték fel. Nóra ezután két évadot önállóan csinált végig, amely talán ahhoz vezetett, hogy végül otthagyta a csatornát és átigazolt a konkurens TV2-höz
 

Ördög Nóra családi fotó
A férj legújabb képe a családról
Forrás: joy.hu

2010 óta Nánási Pál fotóművész felesége, akitől három év után, 2013. május 6-án született meg első gyermeke, Nánási Mici. Kislányának egy igencsak drága, dunai panorámás belvárosi magánkórházban adott életet Nóra, ahol a szülés akár 800 ezer forintba is kerülhetett.  2014. augusztus 3-án megszületett második gyermeke, Nánási Vencel is. Nóra egyébként sokat várt a gyermekáldásra, melyről az idén elkészült könyvében így mesél: "3,5 évig próbálkoztunk a gyermekvállalással. Igen, sok mélypont volt ez alatt az időszak alatt. Ilyenkor általában Palkó mondott valamit, ami túllendített a helyzeten. Azt is sokszor mondta, hogy azért ne csináljunk úgy, mintha egyébként nem lenne tartalmas és boldog életünk! Még nincs gyerekünk, de itt vagyunk egymásnak, nagyon szeretjük a másikat, sokat utazunk, a barátainkkal programolunk, már ez is óriási ajándék a sorstól, ami sokaknak nem adatik meg. És ez teljesen igaz."

Napjait 2014 óta az anyaság, a Rising Star, Az ének iskolája, A Kocka, A Kismenők és a napokban adásba került Star Academy töltik ki. Emellett szabadidejében könyveket ír, hogy a nehéz helyzetben levő nőket segítse tanácsaival. Gyermekeiről és az anyaság nehézségeiről, most épp a bölcsibe és óvodába szoktatásról a Kis Felfedező című oldalon blogol, imádnivalóan őszinte és mindent láttató módon. Férje mindig gyönyörű képekkel kápráztatja el a világot a családról,  Nóra boldogsága pedig teljes. Reméljük, ez még sokáig így is marad és kívánunk neki Nagyon Boldog 35. születésnapot!

 

Borítókép forrása: ripost.hu

Hozzászólások