Liptai Claudia

Liptai Claudia

Liptai Claudia 1973. július 15-én született Budapesten. Élete valóban nem sokszor haladt egyenes utakon, már a gimnáziumból kicsapták, ezért esti tagozaton jutott el az érettségi vizsgáig, majd a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerzett főiskolai diplomát. Ismertségét a Szomszédok című sorozat hozta meg.

 
frisscludia
A legfrisebb kismamakép Claudiáról
Forrás: Liptai Claudia Facebook oldala

Az első, már műsorvezetői munkája a Big Brother volt, onnantól kezdve pedig nem volt megállás: jött a Mokka Havas Henrikkel, majd a Megasztár, a Mr. és Mrs.később A nagy duett, legutóbb pedig a Bumm! és a Sztárban sztár, amelyben már, mint zsűritag tűnt fel. Eközben a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt Alexa doktornő szerepében.

"Nagyon sokáig úgy éreztem, hogy nem válogathatok, mindent meg kell csinálni, amivel megkínál az élet, mert lehet, hogy újra nem kínálja fel azt az esélyt. Aztán idővel rájöttem, hogy fontos néha nemet mondani. Nem azért, mert fel akarom értékelni magam, hanem mert legbelül pontosan tudom, mi tenne jót, és mi nem. Miben tudok egészen önmagam lenni, és mi volna csak kötelezettség vagy megalkuvás" – mondta arról, hogy mi alapján mond igent egy

megkeresésre. /Forrás: origo.hu/

Azért voltak persze jó időszakok is az életében, 2009-ben például megkapta a Story magazin Ötcsillag-díját, 2014-ben pedig a Magyar Televíziós Újságírók Legjobb Műsorvezető-díjával tüntették ki. Volt férje Gesztesi Károly színész, közös gyermekük, Panka Sára 2006-ban született.

Élete talán mostanra ért révbe, mivel párjával, a mestercukrász Pataki Ádámmal  novemberre várják első közös gyermeküket. Azonban ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, hiszen a csinos műsorvezető nőnek mindig közbejön valami, hogy a boldogsága ne legyen felhőtlen. A Gesztesi Károllyal való szakítás oka annak idején az volt, hogy a színművész mindig kötődött előző kapcsolatához, amelyben gyermek is született, miközben Liptai még a felesége volt. Jelenlegi párja, Pataki Ádám viszont Liptai miatt hagyta el feleségét és három gyerekét, azonban válását még a mai napig nem mondták ki. A pontos miértet nem ismerjük, de vagy a vagyonmegosztásban, vagy a gyermekelhelyezésben nem tudnak dűlőre jutni. Pataki Ádámnak ezért apasági nyilatkozatot kell tennie születendő gyermekéről.  Ami biztos, a műsorvezető nő ügynöksége tagadja a felröppent híreket, miszerint Claudiát eljegyezték volna. /Forrás: Blikk/

Pataki a családja elhagyásáról így nyilatkozott: "Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de az tény, hogy a házasságom már nem működött igazán. Ennek nem Claudia az oka, és nem is egyik pillanatról a másikra romlott el. (...) Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom."  Élete szerelmével pedig úgy hozta össze a sors, hogy éppen megvalósította régi álmát: cukrásznak tanult, miközben a gyakorlati helyén, a híres Pataki cukrászdában belehabarodott a tulaj.

A napokban látott napvilágot a hír, hogy a műsorvezetőnő második gyermeke születése előtt szeretett volna a közös fedél alá költözni kedvesével, de tervét végül elhalasztotta. Claudia egy gyönyörű családi házzal rendelkezik a Hármashatárhegy lábánál, amelytől most mégis megválna. A két és fél félszobás, 85 négyzetméteres házat, dupla garázzsal a művésznő teljesen egyedül vásárolta és rendezte be, most azonban a család négytagúra bővülése nagyobb életteret kívánna meg. ”Valóban el akarták adni a lakást, de hamar rájöttek, ha akár ma elkelne, akkor sem lenne már idő újat vásárolni, a kedvük szerint átalakítani, mire megérkezik a bébi... Ám nem mondtak le a közös házról, csak elhalasztják, amíg a baba kicsit nagyobb lesz” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. 

Jóban Rosszban alkotóinak most komoly problémát jelent, hogyan is rejtsék el Liptai Claudia terhességét a képernyőn. "Szeretnénk odafigyelni Claudiára, hiszen az egészségi állapota ezt igényli. Ilyen állapotban gyakran használunk olyan beállításokat, amelyben nem látszódik teljesen a színésznő arca és pocakja. Sőt gyakran fénydublőrt is alkalmazunk, hogy ne kelljen az olykor hosszadalmas bevilágítás alatt ott ülnie a terhes színésznőnek egy levegőtlen szobában. Ilyenkor jó előre parókával, dupla ruhával tervezik a forgatást, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát a kismama…"

"Pankával is szinte az utolsó pillanatig dolgoztam, most sem tervezem másként. Amíg az állapotom engedi, addig változatlanul számíthatnak rám, hiszen nem beteg vagyok, hanem kisbabát várok"- mondta a színésznő a Blikknek.

A születendő babáról és a szülésről pedig elmondta, hogy 10 évvel ezelőtt nagyjából beleőszült az élménybe, ráadásul teljesen egyedül volt. Mostani párjára azonban minden helyzetben számíthat, így már nagyon várja kisbabája megérkezését. A színésznő egyébként teljesen kivirult, nagyon élvezi második terhességét. A nyarat pedig pihenéssel és egy új könyv megírásával tölti, olvashatjuk a bummm.hu-n.

Ezúton kívánunk nagyon boldog születésnapot és sok boldogságot a babához!

 

Borítókép forrása: blikk.hu

Hozzászólások