A legjobb reklámvideók, amiken mindig mosolyogtunk

A legjobb reklámvideók, amiken mindig mosolyogtunk

2016-07-22

Amint bekapcsoljuk a televíziót, a rádiót vagy az okos eszközeinket, reklámok özöne hullik ránk. Ezek a hirdetések gyakran idegesítőek, néha azonban kifejezetten szórakoztatóak, értékteremtőek, vagy érzelmesek. Ezekből válogattunk össze nektek néhányat a hétkezdésre!

5. Amelyik reklámot többféle változatban is láttuk: Old's Spice Boy

Emlékeztek még a fürdőszobában kezdődő reklámra, amelyben a férfi elmeséli, hogy sajnos nem ő a férfi az ágyunkból, azonban az illat, amelyet érzünk a párunkon fürdéskor, lehet olyan, mint az övé? Tudom, ezt nem lehet elfelejteni, ráadásul több hasonlóan idegesítő és közben fülbemászó reklám is készült, melyekből szintén érdemes tanulni, mert eléggé kis költségvetéssel megvalósíthatóak. Az Old's Spice viceó itt nézhető meg. 

4. A világ legdrágább reklámja: Honda Accord

Őszintén szólva én nem ismertem ezt a videót korábban, de amikor rátaláltam, nem tudtam abbahagyni a nézést, így mire az egészet felfogtam, úgy ötször néztem végig a videót. Addigra azt is megértettem, miért ez a világ legdrágábbnak titulált termékvideója: komoly tervezés és kivitelezés előzte meg a videó elkészültét, amiért ezúton is külön gratulálunk a Honda kiváló mérnökeinek. Látszik, hogy tényleg nem csak az autókhoz értenek.... Ezt csinálja valaki utánuk, garantáltan rengeteg követőre és vásárlóra tesz majd szert kreativitása miatt!

3. A legérzelmesebb: egy kínai biztosítási reklám

Az emberi jóságról nem sok videó készült még, ez viszont hihetetlenül jól sikerült. Az ember nem bírja ki, hogy ne könnyek között nézze végig. Remélem sok ilyet fogunk látni még,  mivel a valódi emberi értékek megmutatása nem túl egyszerű egy hirdetésnek szánt videóban. Remélem mostanra mindenki kedvet kapott hozzá, így mutatom is a kisfilmet.

2. Az örök tréfarépa: a Snickers reklámok

A Snickers reklámok lényege az, amely valóban igaz az emberek nagy többségére: nem tudunk úgy teljesíteni és nyűgössé, hisztissé válunk megfelelő mennyiségű bevitt energia hiányában. A kedvencemet választottam ezek közül, amiben még Mr Bean is feltűnik, mivel számomra ő a teljes és megsemmisítő bénaság mintaképe, így külön vicces, hogy nindzsa szerepben láthatjuk. Szóval a videó itt tekinthető meg, jó szórakozást!

1. Az abszolút kedvenc: Evian vizek

Annak ellenére, hogy sokan nem iszunk ilyen vizet, mert brutálisan drágának számít a magyar piacon, a reklámjaik még hihetetlenül jók. Ráadásul mindig felhívják arra a figyelmet, hogy elegendő mennyiségű folyadék bevitelével megfiatalíthatjuk szervezetünket. Ráadásul ezek a kisfilmek mindig hihetetlen jó hangulatot is árasztanak, ezen kívül pedig a zenei aláfestés is kellemesen feldobja az embert. Lássuk a mini-me reklámot, mely mindenkinek nagy kedvence volt! Ezzel az utolsó, nyertes videóval kívánunk Nektek jó hangulatú hetet!

(A zene pedig itt található meg, ha valakinek nagyon megtetszett volna.)

Borítókép forrása: adweek.com

Hozzászólások