Wednesday, May 22, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Helyreállítja a fejbőr állapotát a sampon zsíros hajra

Fokozatosan megismerkedve a hajápolás számos népszerű márkáját alkotó összetevők veszélyeivel, egyre inkább azon gondolkodunk, hogyan lehetne ezeket elhagyni a természetes…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2020.11.02.

Fokozatosan megismerkedve a hajápolás számos népszerű márkáját alkotó összetevők veszélyeivel, egyre inkább azon gondolkodunk, hogyan lehetne ezeket elhagyni a természetes ápolás érdekében. Amikor kipróbáljuk egy új sampon zsíros hajra kifejlesztett változatát, általában rettenetesen aggódunk, mert szeretnék találni egy olyan eszközt, ami minden igényünket kielégíti, de semmiképpen nem rontja el a fürtjeink állapotát. A természetes összetételű sampon zsíros hajra való első használata után sok kérdésünk van. Miért van ilyen kevés hab? Tényleg el kell használni a fél üveget a kívánt eredmény eléréséhez? Úgy tűnik, hogy a hajunk egyre rosszabbul néz ki. Talán rosszul választottunk? Sokan készek lemondani és visszatérni a megszokott hajápolási készítményekhez, nem tudva, hogy a natúr samponokra való áttérésnek megvannak a maga finomságai és jellemzői. Ha úgy érzi, hogy nem elégedett a haj és a fejbőr állapotával, ha belefáradt abba, hogy szinte naponta hajat kell mosnia, akkor adjon esélyt a sampon zsíros hajra készült fajtájának!

Tudja meg mire képes a C-vitamin szérum!

Valószínűleg mindenki hallott már az aszkorbinsav bőrre kifejtett varázslatos hatásairól. Ez az összetevő ragyogást kölcsönöz, egyenletes tónust biztosít, serkenti a kollagén-termelést és lassítja az öregedést. Jól hangzik, ugye? A MediNatural C-vitamin szérum összetevőinek koktélja a bőrt belülről hatva teszi ragyogóvá, fiatalossá, feszessé és tisztává. Egyébként pedig minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékenyre is. A C-vitamin szérum kiváló hámlasztó, ezért a hatékonyságát elsősorban azok fogják értékelni, akik pattanásoktól, túlzottan zsíros bőrtől és mitesszerektől szenvednek. Aki úgy érzi, hogy az arcának radírozásra van szüksége, mert a bőre érdes és emiatt az alapozó meg a púder csak tovább hangsúlyozza a hámlást, egyenetlenül illeszkedik, akkor ilyen készítményre van szüksége. Ez a szer üvegedénybe van csomagolva és a készlet pipettát tartalmaz, amivel kényelmes a termék adagolása. A C-vitamin szérum sűrű, sárgás színű anyag, könnyű kellemes aromával.