Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Gyors öntözőrendszeres kertépítés Budapesten

Minden kertész megmondja, hogy a kertépítés nem fog hosszútávon jól alakulni abban az esetben, ha az automata öntözőrendszer telepítése kimarad….

Szerző:Szerkeszto , in Szolgáltatás , at 2021.01.19.

Minden kertész megmondja, hogy a kertépítés nem fog hosszútávon jól alakulni abban az esetben, ha az automata öntözőrendszer telepítése kimarad. Az ontozorendszeres.hu internetes oldalon számos cikk szól arról, hogy a kertépítés Budapest városában csakis akkor zárulhat jól, ha a kertnek szerves része lesz az okos locsolórendszer is. A weboldal tulajdonosa egy profi kertész, aki a mai napig rengeteg olyan hívást és e-mailt kap a kerttulajdonosoktól, aki kihagyták az építésből ezt a berendezést, és lassan kezdik észre venni, hogy mekkora hibát követtek el. Sajnos a mai napig gyakran előfordul, hogy valaki úgy igényli a kertépítés Budapest szolgáltatást, hogy nem gondolja végig a dolgokat és nem is hallgat a kertészre. Hiába rakják le a profik a 300 vagy akár 500 négyzetméteres gyepszőnyeget, ha az nem kapja meg a megfelelő mennyiségű vizet pontosan akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Az okos és hatékony öntözőrendszer hiánya pedig azt eredményezi, hogy például az augusztusi nagy melegben a fű sárgulni kezd, hiszen a bólogató öntöző nem sokat ér. Amikor tehát valaki komolyan gondolja a kertépítés Budapest szolgáltatás igénylését, akkor számításba kell vegye az öntözőrendszert is. Ez minden korszerű és szép kert legalapvetőbb berendezése.

A locsoló rendszer kapcsán rengeteg tévhit él

Mint minden sokat vitatott témát illetően, úgy az öntözőrendszereknél is sok a tévhit. Mivel sok ember nem tudja pontosan, hogy miként működik a locsoló rendszer, az mire képes, ezért nem szakavatott véleményt formál. Például azt, hogy a locsoló rendszer túlságosan drága, még a kisebb kert esetében is. Aki kér egy árajánlatot, gyakran meglepődik azon, hogy mennyire reális árral rendelkezik a locsoló rendszer. Sokan azt hiszik, hogy az öntöző háromszor drágább, mint a tényleges ár. Mindez főleg azért van, mert a rosszul, nem megfelelő módon megépített locsoló rendszer rendbehozatala aránytalanul sokba kerül. Kétség sem fér hozzá, hogy egy jól kiválasztott márka és kertész által telepített, illetve összeszerelt öntözőrendszer nem drága.