Wednesday, May 22, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Férfiaknak és nőknek kerékpáros ruha: Bicycle Line

Már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiakra és nőkre egyaránt tervezett kerékpáros ruha: Bicycle Line márka. A Bicycle…

Szerző:Sebes Antónia , in Webáruház , at 2020.07.28.

Már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiakra és nőkre egyaránt tervezett kerékpáros ruha: Bicycle Line márka. A Bicycle Line kerékpáros ruházati márka Nyugat-Európában már az egyik legelismertebb brand. Termékeikben a rendkívül magas technikai színvonalat ötvözik a hagyományos olasz ruhamanufaktúrák pontos eljárásaival, a gyártásszériák rugalmas kezelésével és a mediterrán ízlésvilággal. A Bicycle Line családi vállalkozásként indult még 1987-ben, ami már akkor több évtizedes kerékpáros ruhagyártási tapasztalatokon alapult. A Bicycle Line mára pedig a legjobb ruhaipari fejlesztőkkel karöltve kínál rendkívül magas minőségű kerékpáros ruhákat, elérhető áron. A Bicycle Line hivatásos és amatőr, férfi és női versenyzők segítségével teszteli a kerékpáros ruhakollekcióit, majd a tapasztalatok alapján végzik el a végleges sorozatgyártást.

A Bicycle Line kerékpáros ruházat számos szekcióra bontható: felhasználás és elhivatottság, időjárás, nem, életkor szerint. Különös odafigyeléssel tervezik a különböző időjárási viszonyokra tervezett ruhadarabokat: hűvös időben a ruha hőszigetelő tulajdonságára ügyelnek, a nyári daraboknál a nedvességelvezető képességre fordítanak különös figyelmet. Félévente megújuló modern és divatos kollekciókat kínálnak. A Bicycle Line magas szintű szakismerete különleges ruházati termékeket eredményez, kollekciói emellett a dinamikus mediterrán ízlésvilágot is idevarázsolják. A Bicycle Line által kínált kollekciók ruhadarabjai lehetnek: kerékpáros mezek, kerékpáros nadrágok, kerékpáros kabátok, kerékpáros kesztyűk és más kerékpáros kiegészítők. Ha kerékpáros ruha: Bicycle Line!