Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Esernyőre csukaható babakocsi, miért is szeretjük használni?

Egy baba életében minimum két babakocsi biztos, hogy felbukkan: a hagyományos, első babakocsi, amelyben már újszülött babádat tologathatod, és az…

Szerző:Sebes Antónia , in Webáruház , at 2020.04.29.

Egy baba életében minimum két babakocsi biztos, hogy felbukkan: a hagyományos, első babakocsi, amelyben már újszülött babádat tologathatod, és az esernyőre összecsukható babakocsi. A babakocsi az az eszköz, amelynek beszerzése méltán próbára teszi a szülőket, éppen ezért is állítja minden tapasztalt szülő, hogy a babakocsin nem érdemes spórolni. Ha azt szeretnénk, hogy a közös séták, a kirándulások, utazások ne felesleges mérgelődéssel teljenek, akkor a megfelelő babakocsit választjuk. Az esernyőre csukható babakocsi például a már ülni tudó babák számára nagyon ajánlott, hiszen felszereltségében éppen olyan felszerelt, mint többfunkciós babakocsi modellek.

Szeretjük az esernyőre csukható babakocsit, mert a szabadon mozgó kerék segít abban, hogy könnyebben irányítható legyen a babakocsi, ha pedig lerögzítjük, egyenletes talajon gyorsabban tudunk haladni vele. Azért is szeretjük, mert a tolókarja nem állítható, nem lehet egyik oldalról a másikra átrakni, egyfajta funkcióban lehet csak használni, de egy mindenre kíváncsi babánál ez nem is lehet már másképp. És végül azért szeretjük nagyon az esernyőre csukható babakocsit, mert egy mozdulattal, azaz egy gombnyomásra összecsukhatóak, és ez nagyon jól jön, amikor rajtunk lóg a szatyor meg gyerek is, és egy kézzel is könnyedén ki-be tudjuk a kocsinkból pakolni. Ez a típusú babakocsi az anyukák legjobb társa, könnyen kezelhető, kis helyen elvér, összecsukva minimális helyet foglal el, minden kocsi csomagtartójában elfér, sőt az utazásokhoz pedig nélkülözhetetlen.