HANKOOK TIRE Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

HANKOOK TIRE Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-17
Minimálbéres a meló de attól még oda kel lfigyelni mert nagyon szeretik szórni az embereket. A környezet se valami jó. A Qc is sok esetben nagy szopás ők állandóan anyagokat mérnek miliméter pontosságra. a buildingen van az összeszerelési folyamat a gumit ott gyártják talán az alegtisztább hely de sok a nyűg és a hanzollal való gumiszeparálás nagyon kellemetlen, nem tesz jót az egészségnek. a mixing az ennél 100-szor nagyobb katasztrófa ott keverik ki az anygot a gyártáshoz, van aki ott úgy megy el hogy a polójában veszi a levegőt. a vulkánon sütik a gumit ami rákkeltő anyagnak minősül hát ott is a sok beszívás meg kenni szokták az anyagot szintén emebri egésszégre ártalmas anyaggal. A legjobb talán az inspection rész talán még elviselhető de a fizetés ott se több.
2017-06-10
Nekem okes de amugy nem ajanlom mert lehet mashol egy 10-el kevesebbet keresel de nem egy ilyen artalmas helyen. Fel ev nekem eleg volt belole
2017-05-22
Nem akartam itt dolgozni de pozitív csalódás. A sok negatívummal szemben elviselhető a pénzem megvan annyi mint ami máshol is lenne, a céges hangulat pedig pár másik cégénél sokkal jobb.
2017-05-21
Van cafeteria meg turheto fizetes jo a tarsasag nagyon jol kiszamithato munkahely. Jol bejelentett munkahely.
2017-05-10
Ugyan nem mostani de 3 evvel ezelott a probaido utan adtak bruttó 800 forintot meg ra a potlekok ergo minimalber. Nem hiszem hogy sokat valtozott volna azota.
2017-03-10
Minden poros koszos mocskos tuti hogy az egészségre ártalmasak is. Hiába takarítunk folyamatosan a gépek miatt nem lehet rendet tartani nagyon régiek már. A fizetés elég jó de ennek megvan az ára, az egészségével fizet érte az ember. Az emberek nagyon hanyagok szarnak le mindent, de ez a főnökökre is nagyon igazak. Nem foglalkoznak a problémákkal bármit csak ne kelljen dolgozni. Fejlődni és előrelépni nagyon nagyon nehéz szerintem inkább lehetetlen, de persze ilyet sose mondanak.
2017-02-25
Hosszútávon kiszámítható, megbízhatóan fizető cég. A munkatársak normálisak segítünk egymásnak. Sok dolgot ad és fizet a cég szeretek itt dolgozni.
2017-01-23
Ajánlanám, jó csapat, jó légkör, fix és kiszámítható,szállás és bejárást is biztosít. Próbáljátok ki!
2016-12-22
Nekem jo de sokan nem szeretik foleg a mergezo levego meg anyagok miatt.
2016-08-30
Hosszútávú munkalehetőség! Jó munkatársak és jó hangulat minden nap! Céges buszjárat! Munkahelyi szálló! Orvosi rendelő! Választható cafeteria! Belső étkeztetés! Céges rendezvények!
2016-06-15
Szeretek itt dolgozni az irodán megfelelő a légkör rendesek a munkatársaim, rendezettek a körülmények a fizetésem mindig időben és korrekt módon megkapom. Végre egy hely ahová nem gyomorgörccsel járok be dolgozni a diktátor főnökök miatt. Ajánlom!
2016-04-30
Tele van olyan helyekkel ahol mérgező anyagokkal találkozik az ember, az egészségre nagyon kóros rengeteg hely. Cserébe a fizetés is kevés nem ajánlom!
2016-04-12
A fizetés nem sok,és elvárják hogy halálra dolgozd magad,illetve a táppénzért is nagyon berágnak,ha úgy alakul akkor a negyedéves ösztönzőt is bukod miatta.Kafetériát ad elég jól,ingyen főtt kaja jár egy műszakban egyszer,illetve ingyenes buszjáratokat indít elég sok helyről. A szálló viszont szépen felujított van minden gépterem mosoda meg minden.
2015-09-23
Van kaja meg Bozsijegyet is adnak, a munka faraszto es kemeny jarni kell hetvegen is tobbmuszakban 150 kornyeket a soron ossze lehet kaaprni ez nem valami sok de mindenki dontse el maga.
2015-07-08
A fizetés az nem sok,és elvárják hogy halálra dolgozd magad,illetve a táppénzért is nagyon berágnak,ha úgy alakul akkor a negyedéves ösztönzőt is bukod miatta.Kafetériát ad elég jól,ingyen főtt kaja jár egy műszakban egyszer,illetve ingyenes buszjáratokat indít elég sok helyről.
2015-04-25
Ceges rendezvenyek osszetarto banda korrekt fizetes de nehez es koszos mocskos munka
2015-03-27
utalok itt dolgozni ennyire keves penzert nem fogom szetcseszni az egeszsegem
2014-10-08
Nagyon szép és modern szállást adnak, céges busz visz, cafeteria jön. A meló tényleg kemény és nehéz kevés ember van itt régóta.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Rácalmás, Hankook tér 1.

A Hankook a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalata.

Vélemények más cégekről