RELABOR Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

RELABOR Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-16
Mindennel elégedett vagyok a fizetés is jó, a kollégák szuperkedvesek mindenki sokat tesz azért, hogy tudjunk dolgozni és jó környezetben tegyük mindezt. Nagyon köszönöm mindenkinek tényleg! Ajánlom sorstársaimnak, hogy jöjjenek hozzánk itt normális közösség jó munka és emberi fizetés várja!
2017-06-09
Nagyon korrekt cég szeretek itt dolgozni mert foglalkoznak az emberrel és értékes munkát adnak amit aztán meg is fizetnek.
2017-06-02
Normalis munkatarsak fix bejelentett allas keves fizetes
2017-05-12
Tenyleg nem annyira jo a fizetes de ennek is orulni kell hogy itt befogadtak. Sokat kell dolgozni de a munka egyaltaln nem nehez. A munkatarsaim nagyon rendesen mindenkivel joban vagyok. Sokszor meg a fonok is megdicser ami nagyon jol esik.
2017-03-05
Jol erzem magam a cegnel es orulok hogy lehetoseget kaptam itt dolgozni. Sokat probalkoztam mar es mindenhonnan visszautasitottak de itt vegre tudok penzt keresni. Mindenki nagyon kedves velem csaladias a hangulat. Rugalmas a munkaido mindenki ki mennyiet bir. Szerintem ez egy nagyon jo munkahely ajanlom.
2017-01-13
Nagyon nem ajanlom keveset fizetnek es a kornyezet is rengeteg problemval kuzd kihasznaljak szegeny embereket hogy keves helyen tudnak dolgozni. Annyira keves a fizetes hogy nem is ertem hogy nem sul le a bor a kepukrol?
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Esztergom, Dobogókői út 31/A

A magyar tulajdonú cég bérgyártással, faipari munkákkal, dobozgyártással, takarítással, kertészettel foglalkozik.

Vélemények más cégekről