ROTO-ELZETT Certa Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

ROTO-ELZETT Certa Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-04
Rengeteg munka folyamatos gürizés 120 nettóért erről szól a cég. Okosabb nem leszel, előrelépni nem fogsz, csak csinálod azt a pár betanult dolgot, amivel már mindened televan. Nyomják a nagyvállalati dumát, mikor a német idejön akkor puccba van vágva minden. A körítés engem nem érdekel pénzből élek pénzért nem dolgozok magamért, nem a németekért.
2017-10-05
Sokat kell melózni járni de szoktam túlórákat is vállalni és így már a fizetés is jó. A munka kibírható. A munkatársak is viszonylag rendesek. A fönökség már annyira nem lenézőek bunkók sokszor van aki még köszönni sem tud, vagy annyira igyekszik, hogy elfelejt.
2017-06-14
Elég jó a fizetés az üzem is jól karban van tartva a gépekkel is jó termelni. Elég jó bent a közösség de azért pár felforgató pletykagép itt is van, csak hogy ne legyen már nyugalma mindig mindenkinek. A vezetőkről inkább nem akarok beszélni, mondjuk úgy hogy vannak ők meg mi és ez két szint kész. Te csak egy hülye beosztott maradsz, míg ő az aduász aki mindenhez ért, még egyszívműtétet is elvégez neked szóban. Mindenki elvégzi a munkáját szépen, megkapja a fizetését hó végén és ennyi.
2017-06-08
Nem egy rossz munkahely, de nehéz és alulfizetett a gyártás. Nem ajánlom senkinek sem.
2017-05-28
Valahol muszaj dolgozni ezert vagyok itt. A fizetesemmel nem vagyok elegedett.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Lövõ, Kossuth u. 25.

A Roto nyílászárókat és zármegoldásokat fejleszt és gyárt

Vélemények más cégekről