INDUSTRIE-ELEKTRIK Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

INDUSTRIE-ELEKTRIK Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-10-26
Semmivel se jobb mint a tobbi autoipari ceg. A nemet azert hozza ide a termeleset mert nekunk ehbert fizet. A nemet biztos nem menne el neki ennyiert dolgozni. Kizsakmanyolo banda!
2017-08-11
Én jól érzem magam a gyárban korrekt módon megfizetnek és biztos állásom van nem kell minden hónapban attól rettegnem, hogy vajon hosszabbítanak-e velem.
2017-05-26
Nem egy nagy kunszt a klasszikus gyárimeló. Kevés a fizu, monoton unalmas állómunka. De pénzt meg kell valahol keresni.
2017-04-20
Elég sokáig dolgoztam itt és egy nagy csalódás a cég. A fizetést is nagyon alacsonyan tartják és a meló is egyre több meg több inkább megyek a Tescoba árut feltölteni vagy az Aldiba ugyanennyit vígan megkeresek fele ennyi szenvedéssel!
2016-11-07
Alacsony a fizu nehez meg unalmas a melo
2016-09-21
Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy itt sem fizetik meg rendesen a dolgozókat. A főnökök minden évben nagy jutalmat raknak zsebre a dolgozónak bérre meg semmi nem jut! Kitalálnak mindenféle támogatást, utalványt csak pénzt ne kelljen adni. Na nekem ebből lett elegem!
2016-05-01
Szerettem itt dolgozni egyáltalán nem volt nehéz a munka a társaságot is eléggé élveztem még talán a főnököm is. Hogy miért is hagytam akkor ott? Ennek a legfőbb oka az alacsony fizetés és az hogy semmilyen előrelépési lehetőség nem volt és fejlődni se tudtam.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Marcali, Vereckei utca 1/A.

A néemt tulajdonú cég főként az utóipar szereplői szállít be és kábelkonfekcionálással foglalkozik

Vélemények más cégekről