PQS International Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

PQS International Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-22
2 honapig birtam kikeszitik a derekam mert mindent egyedul kell cipelni a fonok szerint nehogy mar ketten vigyuk. Itt csak tonkremenni lehet de elszegenyedni mert semmi penzt nem fizetnek. Csak a hulyeknek ajanlom!
2017-09-12
A penz nem jo a melo se, de minden heten legalabb fix penz van es a fonok meg ad is elore ha kel.
2017-08-20
Nem ajánlom nehéz pakolós fizikai fárasztó munka és nem akarják megfizetni, pedig hallottam mennyire sokért vállalják a takarítást. Mi ebből alig látunk valamit, mert a főnökök minden pénzt zsebretesznek. Kevesen maradnak csak sokáig emiatt állandóan menni kell kezd elegem lenni ennyi pénzért én se fogom tönkretenni magam.
2017-06-17
Sokat kell menni allandoan basztatnak semmi se jo nekik. Multkor is ketszer kellett felmosni pedig mar eloszor is jo volt, csiszkaztatjak az embert azer mer nincs diplomam. Szivtelenek ezek, sokaig nem is maradtam.
2017-05-23
Nem eleg a fizetes adhatnanak tobbet is ezer a meloer.
2017-05-22
Azert jo mert nem sumakolnak es rendesen idoben kifizetnek. A munkatarsakkal meg jol lehet beszelgetni
2017-05-11
Biztos fizetes a ho vegen beoszthato ido sokszor megyunk mashova dolgozni. Neha cipekedni kell meg a derekam is faj de csinalni kell. A tulorakat meg lehet okosba beszelni a fonokkel.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest IX. kerület, Mester utca 29-31.

A PQS cégcsoprt létesítménygazdálkodással foglalkozik, és teljesen magyar tulajdonban áll. Szolgáltatásai közé tartozik: műszaki üzemeltetés, takarítás, étkeztetés, biztonsági és recepciós szolágltatások, raktározás, beszerzés.

Vélemények más cégekről