O.F.SZ. Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

O.F.SZ. Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 5/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-11-02
Rugalmas a munkaidő, de átlagos a kereseti lehetőség, viszont biztos állást nyújt, a kiváló dolgozóknak pedig bónuszokat, előrelépési lehetőségeket. Nagyon jó a csapatszellem, mindenkit nagyon megbecsülnek, céges rendezvények.
2017-06-17
Kitűnő bérezés, tényleg átlagon és piacon felüli fizetést ad a vállalat. A szükséges munkaeszközök biztosítva vannak, számítógép, céges telefont, amit magánhasználatra is fel lehet használni. Rengeteg oktatás és továbbképzés van, amikre egy része kötelező, így mindenképpen biztosítva van a folyamatos tanulás és tudás bővítés. Rengeteg munkatársammal baráti a viszonyom, a munkahelyi légkör kitűnő, a vezetők és mentorok támogatják a munkánkat hozzájuk bármikor lehet fordulni, nagyon közvetlenek. A munkaidő kötetlen és rugalmas, a magánélet elég jól összeegyeztethető a munkával. De hogy ne csak a jókat említsem: sokszor főleg hónap vége felé eléggé stresszessé szokott válni a légkör, mindenki hajt és belehúz a teendőkbe. Nincsen fix cafeteria teljesítményalapú erősen a bérezés. Remélem ezzel mindenkinek segítettem.
2017-05-25
Minden szempontból az egyik legjobb munkahely, kitünő munkatársak, jó kereseti lehetőség, állandó oktatások és előrelépési lehetőségek. Mindekinek ajánlom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest II. kerület, Kapás utca 6-12.

Az O.F.SZ készpénz-helyettesítő megoldásokat kínál a hazai piacon. Elsősorban lakossági és mikrovállalkozásoknak nyújtja szolgáltatásait.

Vélemények más cégekről