MVM Paksi Atomerőmű Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-31
Fiatalkent kezdtem itt de nagyon orulok hogy idejottem. Olyan jo munkatarsaim fonokeim, mentoraim vannak voltak akiket mindenkinek kivanok. Embersegbol, tudasbol segitokezsegbol mindenki jeles. A szakmai utam itt indult el es remelem hogy meg nagyon sokaig itt is leszek. Fizetesben is az atlagnal nagyon elorebb jarunk igaz a specialis tudast meg is kell fizetni. Batran ajanlom mindenkinek!
2017-09-27
Nagyon szeretem a munkatarsaim a feladatok valtozatosak van helye es lehetoseg a fejlodesre. Anyagilag is megbecsultnek erzem magam biztos jovo all az emberek elott. Mindenben nagyon korrekt a vezetes, de elvarjak ezt a munkatarsaktol is.
2017-05-25
Odafigyel a dolgozóira és minden eszközt megad a munkavégzéshez és a fejlődéshez szükséges. Az egyik legkorrektebb munkáltató. Rugalmas, családbarát.
2017-01-31
A főnök elég normális, kiszámítható biztos munkahely ahol elismerik és megbecsülik a jó munkavállalókat. Tényleg odafigyelnek az emberre, nagyon rugalmas a hozzáállás, a főnökök is emberszámba vesznek minket már-már baráti a viszony egyesekkel.
2016-12-08
Nagyon szeretek itt dolgozni a legjobb munkahely az országban! Nagyon jó a fizetés, vannak kitűnő juttatások, továbbképzések számos előrelépési lehetőség. A környezet is modern felszerelt megvan minden eszközünk, céges busszal tudunk bejárni, korrekt kis étkezőnk öltözőnk van.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Tolna Paks, helyrajzi szám hrsz 8803/17.

A Paksi Atomerőmű hazánk egyetlen atomerőműve, több mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát

Vélemények más cégekről