Flextronics International Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Flextronics International Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-11-14
Allando tulora rossz fonokok keves fizetes nekem minden szempontbol 0 volt ez a ceg nem is banom mar hogy nem dolgozom ott. Folyamatos stressz es idegeskedes volt meg gyogyszert is kell azota szednem ami a penztarcamnak nem tesz jot koszi szepen de tenyleg!
2017-10-21
A tobbi melohelyhez kepest itt joval kevesebb a fizetes elegge lemarad az atlagtol. A munkatarsakat szeretem egy jo csapat. A munkaeszkozok adottak meg minden csak a fizetessel nem szeretnek emelni. Es sok szabadidio sincs mindig menni kell keves a melos.
2017-09-30
Ha szereted, hogy iskolázatlan suttyók bicskanyitogató stílusban osztják neked az észt, ha a fizetésed fele mozgó bér (ergo ha táppénzre mész, egyúttal dögölj is éhen), ha cafeteria gyanánt havi 10 ezerrel kiszúrják a szemed, ha a céges buszjárat a versenytársak közt egyedülálló módon nem ingyenes, ha utálsz hétvégén a családoddal lenni.. Nos, ha mindezekre egy boldog igen a válaszod, akkor megtaláltad álmaid munkahelyét. De ha fel is vesznek, ne örülj előre: a próbaidő utolsó napján úgyis kirúgnak.
2017-09-10
Túlóra, túlórával már viszonylag tűrhető fizetés bár kidolgozod érte a beled kb. A munkatársak közül van aki szereti látni a szenvedést de van aki segít, ez változó. A főnökök nagyrésze tajparaszt de mégis úgy beszél veled mintha 3 doktorija lenne meg enciklopédia a fejében.
2017-08-04
Nevetséges fizetés, megbízhatatlan vezetés sokszor csak ígérgetnek de amúgy meg keményen követelnek. Kb halj meg a soron, ne legyenek igényeid fizetés se kérj már még majdnem nekik kelljen rádtukmálni. Borzalmas egy hely. Azt tudnám mondani, hogy pár hónapig ki lehet bírni (ha nem rúgnak ki valakit a próbaidő alatt mert az is nagyon gyakori minden ok nélkül) de hosszútávon temető az egész!
2017-06-10
Nem veletlenul nincs ember az allando tuloraval is alig lehet 130-at osszeszedni es meg le is vonnak minden hulyesegre. Minden epeszu ember otthagyja!
2017-06-01
Operátorok nem keresnek jól, de más poziícióban már elfogadható a fizetés. A felszerelések modernek, csak az emberek meg a szabályok elavultak. A munkatársak éppen annyira jók, hogy lehet velük dolgozni de ennyi. A kifizetés korrekt módon történik.
2017-05-25
Nagyon kevés méltatlan a fizetés hiába műszakozik az ember, még a pótlék sem dobja meg. A meló amúgy nem lenne nehéz
2017-05-23
Nagyon gyenge inkább rabszolgameló nem ajánlom
2017-05-22
A fizu az semmire se elég és dolgozd ki magad szinte mindennap.
2017-05-20
Jok a melostarsak idoben megkapom a fizum. Van cafeteria is jol. a fonokok kozott sok a szemet.biztos melohely amiatt ajanlim
2017-05-13
Jok a munkatarsak meg van bufe csak sokszor nincs eleg kaja meg elegge draga is es kedvezmeny se jar ra. Ennyi jot tudtam mondani a cegrol.
2017-04-10
Bírni kell fizikailag is mert állómeló meg monoton. Megmondják az embernek mit és hogy csináljon nem nagy valami. A fizetés időben megvan adnak pluszokat is mellé de nem egy nagy összeg az egész. Viszont legalább a cég tiszta meg könnyű bejutni.
2017-03-13
A fizetéssel nem volt a baj hanem az emberekel, és az ember munkáját semmibe se vették nem becsülik meg. Mondvacsinált ürüggyel 10 hónap után elküldtek pedig dolgoztam becsülettel. Nem ajánlom senkinek!
2017-01-27
A pénz kevés! Nagyon nem mindegy kik a haverok odabent, ha van hátszéled akkor azok jól eltolnak. Sokan főleg a vezetők közül egész nap csak ülnek az irodájukban és nem csinálnak semmit, míg a termelésben meg folyamatosan kevés az ember, aminek mi isszuk meg a levét mert sokat kell dolgozni és túlórázni! A dolgozó ráadásul nincs megbecsülve, ha nem vagy szimpi valakinek másnap már kirúgtak, mindegy hogy amúgy meg hogy dolgoztál. A termelésben sok a szabály ami megnehezíti az ember dolgát és tök feleslegesek. Az üzem amúgy tiszta és rendezett, van büfé bár az drága. A szüneteket is meg szokták tartani csak az klotyó olyan messze van hogy majdnem vége a szünetnek mire odaérsz. Arról ne is beszéljünk hogy mi van ha kábelt kell fektetned tuti a késés. Van cafeteria igaz nagyon kevés, de legalább nem játszadoznak ami jár azt adják. Van céges busz, meg parkoló annak aki kocsival menne. A ranglétrán teljes az igazságtalanság, hatalmi játszmák mennek folyamatosan szóval az előrelépés az mindig egyéntől függ és nem a munkától.
2016-12-16
Annyival jobb mint a tobbi ceg hogy pontosan es normalisan fizetnek, mindig tulora van de azt se csusztatjak hanem fizetik. Ez azer megdobja a keresetet sztem rendesen. Erre van meg cafeteria meg evvegi kis karacsonyi penz. Sztem jo munkahely masoknak is ajanlom.
2016-11-14
Csak a norma erdekli a vezetoket mindenki csak egy robot, akinek csak akkor fizetunk ha melozik ha elromlik meg szo nelkul kihajitjuk van helyette masik 20 barom. Ennyi a velemenyem az egeszrol.
2016-07-15
hát 8 hónapot voltam ott meg mondom ősszintén nem a fizetésel volt a baj ott ha nem az emberekel az ember munkáját semmibe se vették nem becsülik meg az embert 8 hónap allat 5 napot voltam tápénzen és beteg voltam nem kamuztam indoklásként azt mondták hogy nem voltak meg elégedve a munkámal ez 8 hónap uttán vették észre ez csak ürügy volt aki teheti ne menyen oda undirito az egész
2016-03-10
Jópár évet lehúztam a Flexnél így már van tapasztalatom. A körülmények egy üzemhez képest elég jók, az emberek már so-so nem mindenki olyan normális. A fizetés az átlag aljához közelít. Ha nincs ismerőösd vagy nem tudtad benyalni magad akkor előre nem igazán fogsz jutni. A túlóra szinte folyamatosan amiket vállalni is kell mert amúgy jön az irgum-burgum. A vezetésben rengeteg a buta nem odavaló ember, csak valaki betolta, nagyon rugalmatlan mindenki. Nagyon észnél kell lenni mert mindenféle ember megtalálható a cégnél. A szakszervezetet viszont dicséret illeti, ők legalább megpróbálnak valamit csinálni és segíteni.
2015-05-10
A kornyezet ok, a raktarban nagy a hajtas meg a kaosz es a fejetlenseg. Van tulora de meg azzal is csak kozepes a fizetes. A kollegak jok a fonokok elmennek. Adnak munkaruhat is en szeretek itt dolgozni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Somogy Tab, Munkás u. 28.

A Flextronics a világ egyik legnagyobb bérgyártó vállalata

Vélemények más cégekről