Evopro Holding Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Evopro Holding Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-23
Fiatalos ütőképes csapat, nagyon innovatív környezet. Megfelelő eszközök folyamatos fejlesztések a jellemzőek. Erkölcsi és anyagi megbecsülés is van. A fönökkel jó haverok vagyunk. A fizetés elég jó a piacon versenyképes. Fiatal vagy pályakezdőknek is ajánlott, folyamatosan veszünk fel kollégákat.
2017-06-30
Kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál a vállalat. Nagyon izgalmas érdekes és hasznos projektekben lehet résztvenni, ami mind anyagi mind pedig szakmai előrejutást is jelent. A munkatársakkal öröm a munka, minden csapat nagyon jól össze van kovácsolva természetesen ebben közrejátszik az a rengeteg céges rendezvény, ahol mindenki jól érzi magát és milliónyi közös emléket tudunk begyűjteni. A vezetés eléggé szigorú, de ha minden rendben megy és a munka is halad, akkornagylelkűek is tudnak lenni (jutalom). A fizetés már alapból eléggé jó, de idővel ezt még feljebb lehet tornászni ez biztos. A szorgalmas munkának előlépés az eredménye. A számok oktatásnak és a modern eszközöknek köszönhetően tudásunk mindig a legfrisebb marad. Tehát ajánlom!
2017-05-23
Pörgős feszített tempó és meló de legalább sokat lehet tanulni és van karrierlehetőség is bőségesen. A fizetés is megfelelő.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Hauszmann Alajos utca 2.

Az Evopro elektronikai termékeket gyárt, illetve szoftverek fejleszt.

Vélemények más cégekről