GOF Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

GOF Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-10-07
Értékesítéssel foglalkozom a cégnél és annyit tudok mondani, hogy eddig nagyon imádom és minden várakozásomat felülmúlja! A céges kultúra nagyon szuper, a környezet motiváló modern rendezett, kiváló lehetőségeket nyújt a munkához. A munkatársaim nagyon közvetlenek segítőkészek, mindig számíthatok a többiekre kiállnak mellettem és értem. A vezetőség tudja a dolgát, mindenki kitűnő szakember, páran szigorúak de igazságosak, figyelemmel követik a munkánkat közelről is. A munka megfelleő nehézségű számos kihívást tartogat a fejlődés, szakmai továbblépés lehetősége szinte mindig megvan. A fizetés és a bérezés több mint megfelelő cafeteria céges juttatások vannak és a kávé is nagyon finom! Egyetlen negatívum hogy sokszor kell a szabadidőmből is a munkámra áldozni, de egydülállóként ez még nem jelent nagy problémát. Kicsit hosszúra nyúlt de szerintem mindenkinek érdemes végigolvasnia és aki megfelelő tudással rendelkezik és a későbbiekben lehetősége lesz bekerülni a céghez, annak azt tudom tanácsolni, hogy mindenképpen jöjjön ide hozzánk, mert 100% hogy jó helye lesz és meg lesz elégedve.
2017-05-19
Nuku fizu eleg szanalmas melohely
2017-05-12
Sokszor feszült és stresszes a légkör de jól eltudok itt dolgozni. A béremmel is meg vagyok elégedve jó munkahelynek tartom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza, Alsóbadúri u. 77.

A GOF termények felvásárlásával és továbbértékesítésével, mezőgazdasági inputanyagok beszerzésével, illetve malomiparral foglalkozik.

Vélemények más cégekről