Le Bélier Zrt - állás, fizetés, munka vélemény

Le Bélier Zrt

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-04-09
Mit mondhatnek itt se voltam igazan tulfizetve de legalbb nem lettem szethajtva szerettem a helyet dolgozni kellet de nem ugy mint nehany masik gyarban
2016-07-18
Nem egy klasszikus unalmas szalagmunka, nem annyira monoton de attól még pörgős stresszes. A munkatársak rendesek de a fizetés az nem valami jó.
2015-03-25
Jó kis kétkezi meló ez szeretem is. még a főnök is tök normális velem, persze a nyalleroknak jobban bejön az élet őket simán jobb helyre is átrakják.
2015-01-13
Zajos veszélyes munkahely de legalább a pénz ezekhez van mérve. Mostanság sok a hülye vezetői döntés kicsit kezd fejetlenség lenni a cégen beelül. Hol termelni kell mint a bolondok még túlórában is hol pedig laza munka van. A fizetés mindig pontosan érkezik legalább és az a kevés is jól el van számolva.
2014-09-02
Egynek elmegy most ez van eldolgozom itt mert kell a pénz. Volt már rosszabb munkahelyem is kibírható.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Veszprém Ajka, Ajka-Gyártelep

A Le Bélier Zrt. a Le Belier SA magyarországi vállalata. A csoport a világ legnagyobb autógyárait kiszolgáló francia tulajdonú autóipari beszállító. Fő tevékenységei: alumínium kohászat, egyéb színesfémkohászat, könnyűfémöntés, feldolgozóipari berendezések gyártása, gépek és berendezések javítása, külkereskedelem.

Vélemények más cégekről