Volánpack Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Volánpack Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-10-19
Folyamatosan keresik a melósokat ennek pedig az az oka, hogy nem valami jó a fizetés és sokan inkább átmennek oda ahol többet ajánlanak. Pedig nem egy rossz munkahely, teljesen nem kell megszakadni, minden eszközt munkaruhát adnak. A főnökök se olyan szőrösszívűek. Dolgozni kell persze de egyáltalán nem egy eszetlen kapkodás az egész.
2017-09-10
Pakolós raktáros meló a csaomagolós meló maga a pokol. Kevés a fizetés sokat kell kapkodni egyáltalán nem éri meg itt szenvedni én is otthagytam már egy pár hónapja és több okom is volt rá: pénz, munka nehézsége, stressz.
2017-07-11
Én az irodában dolgozom de teljesen meg vagyok elégedve a munkámmal. Normális a környezet a munkatársaim is nagyon normálisak, segítőkészek, szeretek velük dolgozni. A főnök igazságos. Nem kellemes ember de amúgy normális. A fizetésem jó, a megfelelő eszközök is megvannak a jó munkavégzéshez. Szerintem jó helyre jöttem dolgozni, ajánlom mindenkinek!
2017-07-11
A hely nem olyan rossz, vállalják a betanítást normális környezet étkező stb van. Na meg hajtás de őrült módjára. És rengeteg munka, de legalább keresek is vele pénzt nem csak tengődöm.
2017-05-12
Nincs itt valami jó fietés az kicsit változhatna még.
2017-04-23
Nincs jó fizetés eljöttem. Nem rossz hely de a fizetésből élek inkább bevállalok valami nehezebb melót!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest X. kerület, Kozma u. 4.

Áruszállítással illetve az áruk csomagolásával raktározásával foglalkozó vállalat

Vélemények más cégekről