Leier Hungária Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Leier Hungária Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-05-12
Szar egy melo mert sokat kell dolgozni es meg sem fizetik rendesen az ember foleg itt nem
2017-05-11
A kemény és kitartó jó munkát sem fizetik meg, annál többet számít hogy mennyit tudsz nyalni. Munkatársak között rengeteg a feszültség mindenki a másik alá ás. A munkaidő kiszámítható bár sokkal többet nem is nagyon bírnánk már dolgozni. Csak ha kényszerből kell valakinek idejönnie az okés de akinek van választása ne ezt válassza, bár az iroda nem tudom mennyire jó talán még azt.
2017-05-01
Olyan mint a tobbi gyari melo mind penzben mind mindenhogy
2017-01-30
Nincs rendes fizetes nagyon keveset lehet keresni ha az ember szinte minden nap megy. A munkatrasakat se szeretem sok a vita, meg az alavagas a masiknak leneznek ha meg kezdobb vagy, mindenki csak a maga hasznat keresi. Egyszoval nem jo az egesz itt is hagyom a francba.
2016-11-25
Monoton unalmas meló aki mindig siettetnek szinte egy szabad percem sincs rohangálni kell állandóan. A főnök szerint ezt hívják rugalmasságnak, szerintem ez baromság és kapkodás. Túl nagyok az elvárások, nagy a pénzéhség a vezetőség részéről. Nincs sok túlóra de a munkaidőben kiköpöd a tüdődet az tuti. Fizetésnél meg szépen mindenki megkapja hogy senki nem csinál semmit szóval ezért ennyi a pénz. Utalok itt dolgozni, kizsakmanyolás folyik de magas szinten! Mindenki kerülje senki ne jöjjön ide, remélem csődbemennek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Gyõr, Baross Gábor út 42.

A Leier egy német betontermékeket gyártó cég, ami 1985 óta van jelen Magyarországon és mára már 9 építőanyag gyártó üzemmel rendelkezik szerte az országban.

Vélemények más cégekről