Arany Kapu Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Arany Kapu Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-10-26
Amit itt kapsz abbol megelhecc. A tarsasag jo tele vagyunk vicces emberekkel. A fonokom is kedves bar ha rossz napja van akkor ihajj kiabal velunk. Szeretek it lenni meg dogozni.
2017-08-31
Nincs magas fizetes normalis kornyezet. Atmeneti penzkeresesre rendben van, de sokaig nem lehet itt maradni. A keves penzen kivul amugy rendben van a ceg nem sumakol nem ugyeskedik ami jar az jar megkapod. A melo meg hat olyan amilyen azert hivjak munkanak
2017-06-20
Jo mert a fonok rendes meg normalis adja a penzt normalisan idoben jopofaskodni is szokott a melosokkal. Amugy nehez melo de nem kibirhatalan a mai vilagban nem egyszeru mar penzt keresni.
2017-05-12
Szeretek itt dolgozni jók a munkatársak de a fizetés kevés
2017-05-11
Korrekt ceg de megelni nem lehet belole sajnos. munkatarsak ok
2017-01-22
Még meg vagyok elégedve magával a céggel, meg az itt dolgozó emberek hozzáállásával is. Állandó és biztos munkahely, nem a legjobb de viselhető környezet jellemző. Az anyagiak terén már nem annyira erős a vállalat, nincs magas fizetés és elérni se nagyon lehet. Nem vagyunk sokan a vállalatnál így előrelépni nem igazán lehet, a helyek szépen be vannak betonozva. Ugródeszkának kitűnő de hosszútávon én nem ajánlom!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Bács - Kiskun Kunfehértó, IV. körzet 6.

A cég immár 45 éves múltra tekint vissza. Borászati melléktermékek begyűjtésével és feldolgozásával foglalkozik.

Vélemények más cégekről