Opel Szentgotthárd Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Opel Szentgotthárd Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-06-05
Most már jó a fizetés rendezettek a körülmények, de kemény fizikai meló megy bírni kell a sok állást. Legalább annyiban különbözik a többi cégtől, hogy itt rendes fizetést is adnak nem csak a cafeteriával próbálják kompenzálni. Az emberek mentalitása is másabb mint Szabolcsban itt nincs annyi buta, maga hasznát leső ember.
2016-06-05
Tipikus droidmunka ahol csak több műszakban lehet jól keresni egyműszakban max 100-at lehet kapni. Most már csak munkaerőközvetítő cégeken keresztül vesznek fel határozatlan időre. Ennek az a hátránya, hogy bármikor szó nélkül lapátra tehetik az embert. Kemény az élet a soron, nincs állandó Wc-re rohangálás mert fél szemmel még ezt is figyelik! Inkább ajánlok egy ausztriai munkát sokkal többet lehet keresni, dolgozni meg mindenhol kell!
2014-02-01
Jó munkahely de mostanság elég sok a bizonytalanság a gyár jövőjéről. Rengetegen jöttek az ország különböző részeiről ide dolgozni a jobb fizetés miatt.A vállalati kultúra sokat változott mostanság egyre komolyabban figyelnek a sorra és sokkal nagyobb már a hajtás is, a szüneteket nagyon komolyan veszik, nincs lazaság.
2014-01-05
Jo a fizetes, normalisak a kolegak, van ceges kajalda a fonokok felfogasa is jo. szeretek itt dolgozni ajanlom.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Szentgotthárd, Füzesi út 15.

Az Opel szentgotthárdi gyára volt az első külföldi autógyár ami a rendszerváltás után Magyarországon épült. Az Astra modell gyártása folyt itt, jelenleg főként motorgyártással illetve közepes és nagy teljesítményű automata sebességváltó-gyártással, váltófelújítással és motororsó-javítással foglalkoznak.

Vélemények más cégekről