Microsoft Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Microsoft Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2017-04-21
Amit igazán szeretek a Microsoftan az a rugalmasság a kötetlen munkaidő és a magas fizetés. Itt feladatokra koncentrálnak nem egy megadott időt kell egy helyben ülni. Persze emiatt és a határidők miatt előfordul, hogy az ember nem 5 órára ér este haza vagy otthon is folytatni kell a munkát. Van lehetőség home office-ra is. A fáradozásiankat minden téren honorálják.
2016-12-03
Kimondottan szeretek itt lenni mindent megad a cég ami csak szükséges igazi multis környezet. A vezetőknél néha vannak fura gondolatok és mereven ragaszkodnak a vállalati hülyeségekhez. Aki még alul van a hierarchiában annak nincs sok beleszólása a fejlesztés menetébe, az ötletet se nagyon hallgatják meg. Ettől eltekintve tényleg jó munkahely.
2015-07-04
Magas fizetes, elismeres, fejlodesi lehetosegek, kotetlen munkaido nagyon jo munkahely. Cv-ben is jol mutat fiataloknak pedig foleg ajanlott.
2013-07-23
Régi álmom volt az, hogy a Microsoftnál dolgozzak, hiszen egy nagynevű cég. Sikerült bejutni végre és nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Modern iroda, minden szükséges eszközt megkapunk. A környezet tényleg inspiráló, a munkatársak kollégák nagyon jó fejek. Többféle juttatást kapunk és emellett még a fizetés is magas. Nem is találhattam volna jobb helyet ennél, imádom a munkám!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest III. kerület, Graphisoft Park 3

A Microsoft magyarországi képviselete amely a Graphisoft parkban található

Vélemények más cégekről