BOSAL Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

BOSAL Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2016-03-24
Folyamatos az emberhiány emiatt mindenki túl van terhelve, legyen az karbantartó vagy raktáros. A körülményekre és az emberekre a fejesek nem figyelnek csak a termelés legyen meg. A fizetést emelgetik de még mindig kevés. A többiekkel jól kijövünk próbálunk segíteni egymásnak.
2016-03-09
Akinek volt egy kis esze az már rég itthagyta az üzemet. A főnökök is alkalmatlanok a vezetésre, csak számokat látnak a melós pedig legyen robot, aki sose beteg sose fáradt nincs szüksége semmire csak folyamatosan precízen és gyorsan tud dolgozni. Uraim ez nem fog menni! Az üzemben az tud érvényesülni aki jól benyalja magát, nekik mindent szabad és mindent elhisznek. Semmi normálisat nem tudnak nyújtani, nem is csoda hogy azok akiknek van igazi szaktudásuk már réges-rég elmentek.
2015-03-23
Sz*r ceg ahol alig fizettek es meg cigiszunetet se adtak a kajat is kb 5 perc alatt kel bekapni
2014-05-30
Rabszolgamunka talán annyival jobb hogy több pénzt kapunk, de estére így is majd leszakad a két lábam. De enni meg sajnos kell. Akinek fontos és mindenképpen meló kell annak ajánlott de amúgy nem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Kadafalva-Heliport 11751/43.

A Bosal egy belga autóipari alkatrészeket gyártó cég, melynek kecskeméti telepén főkétn vonóhorgok fejlesztése és gyártása folyik körülbeül 800 munkavállaló részvételével.

Vélemények más cégekről