XAPT Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

XAPT Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-11-26
Nagyon kellemes modern és inspiráló környezet ahol szeretek dolgozni. A kiosztott feladatok sokszor nehezek de megfelelően motiválva vagyunk így mindent megoldunk. Bármikor számíthatok a munkatársaim segítségére is, olyan mint egy nagy család.
2016-06-25
Még csak nemrég kerültem ide de meg kell hogy mondjam, nagyon jó itt dolgozni. Szakmailag rengeteget fejlődtem, sok sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Rengeteg barátra leltem akikkel még szabadidiőnkben is sokszor összejárunk. Úgy érzem itt egy igazi karrierlehetőség vár rám csak megfelelő kitartással és szorgalommal élnem kell vele!
2016-04-10
Nagyon szeretek itt dolgozni minden jó!
2015-05-03
Nem volt egyszerű bekerülnöm, de végre álmaim munkahelyén dolgozom ami nagyon nagyon jó! Folyamatosan próbálok bizonyítani és megfelelni a nem alacsony elvárásoknak, hiszen látom hogy miket nyújt ezért cserébe a cég. Pár év alatt igen komoly fizetésre el lehet jutni.
2015-04-09
Tetszik a cégben hogy megbecsülik a jól dolgozókat.
2014-07-22
Sokszor nagy a nyomás rajtunk de megpróbálunk vele megbirkózni amiben nagy segítség a cégen belüli általános jó hangulat. Aki becsülettel dolgozik nem fog csalódni sem a karrier sem a fizetés terén.
2014-05-07
Vonzó cég inpozáns juttatási csomaggal, tökéletes környezetben egy gyönyörű és jól megközelíthető irodában. Minden biztosítva van a jó munkához, a vezetőség kellő rugalmassággal áll neki a munkának, a hangsúly nem a munkaórákon, hanem a feladatok elvégzésén van. Van lehetőség home office-ra is bármikor.
2014-01-04
Szeretek itt dolgozni egy nagyon jó multinacionális cég, ahol ugyan sokat kell dolgozni de ezt megfelelően kompenzálja a cég. Mivel még fiatal vagyok nem zavar, hogy nincs annyira sok szabadidőm.
2013-08-07
Szeretek itt dolgozni nem csak a jó fizetés vonz! (Persze az sem elhanyagolható! ) Nagyon jó társaság kellemes munkahelyi légkör. Rugalmas projektcentrikus hozzáállás támogató környezet, megfelelő motiváció!
2013-07-09
Van hajtás dögivel, de aki bírja és szereti csinálni azt nagyon jól megfizetik. Nekem sajnos ott kellett hagynom, de életem legjobb munkahelye volt bátran kijelenthetem!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

középvállalkozás (<250fő)

Budapest XI. kerület, Rétköz utca 5.

A XAPT egy üzleti megoldásokat szállító dinamikusan növekvő cég,melynek fő tevékenysége a Microsoft Dynamics rendszerekre alapozott, egyedi iparági megoldások fejlesztése, főként a disztribúció, a logisztika, az autó alkatrész és nehézgép kereskedelem területén működő vállalatok számára.

Vélemények más cégekről