Müller Drogéria Magyarország Bt. - állás, fizetés, munka vélemény

Müller Drogéria Magyarország Bt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-11-15
Vfdhj
2016-10-05
Boltvezető-helyettesként is túl vagyok terhelve állandó a csicskáztatás, szaladj háromfelé, a túlóra is mindennapos mire el tudom végezni a napi teendőket. Mindezt olyan pénzért hogy kisebb felelősséggel járó dolgozók is simán megkapják. Szóval inkább kacsingatok más irányba mert ez így nem előrelépés.
2014-08-24
6 órás bejelentett munkám van, erre kapok minimálbért plusz kajajegyet meg kedvezményt háztartási cikkekre. hétvégén is menni kell de arra rájön a pótlék is. Néha elő elő fordul hogy túlórázom de az nem annyira vészes.
2014-05-20
Ha teheted ne ide gyere hidd el. Én a központban voltam és ládákat pakoltam de minimálbérért egyész nap 30-40 kilós ládákat pakolni nem igazán buli. A szabályok meg hiába vannak mindenki leszarja őket, a férfiak még talán segítőkészebbek de a nők na ők nem. Minden percre pontosan megy, még a kajaszünetet is le kell dolgozni természetesen. Minden ügyességet kitalálnak hogy többet dolgozhass úgy hogy minél kevesebb szünetet kelljen tartani. A pénz ki van fizetve de azért egy-két túlóra és ilyesmi becsúszik. Nem akarok senkit se eltántorítani de ha teheted keress mást
2014-04-04
Tiszta rendezett munkahely ahol nem kell fizikailag megszakadni,de persze mindig van mit csinálni. Ha végre meglesz a béremelés akkor már egy vonzó munkahely lesz de még most annyira nem az.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, Váci u. 19-21.

A Müller német drogéria-hálózat mely Európa 6 országában működtet drogériákat, köztünk hazánkban is 2010 a Corvin-plázában. 1350 m2-en drogéria, luxus parfüméria, játék, biokozmetikumok és háztartási termékek nagy választékát kínálva.

Vélemények más cégekről