MAHLE Compressors Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

MAHLE Compressors Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-03-06
senkinek se ajanlom atveres
2015-09-20
Olyan jó külföldi cég ami kisajtolja a munkásokat aztán meg eldobja mint egy darab rongyot. Ha nagyon muszáj kínkeservesen el lehet itt dolgozni, de nagyon kemény hajtás van és pszichikai nyomásgyakorlás. Nagyon kevesen bírják csak huzamosabb ideig én se voltam ott sokáig.
2014-09-20
A penzem megkapom idoben de amugy nem ajanlom senkinek se. A fizetes az feler a semmivel kozben meg mindent kihajtanak a polgartasbol es az is eleg szomoru hogy van aki meg assziztal ehhez
2014-06-20
Hozzá nem értő emberek iránytanak egy nagy multicéget sanyargatják a dolgozókat minimálbérért szinte terrorizálják. Ez a Mahle. Minden másodperc meg van figyelve de kifelé megy a jópofizás, meg az itt minden jó, hát kéremszépen itten semmi se jó. Úgy szemetdomb az egész ahogy van.
2014-01-17
Nagyon gány hely minden kis aproságért leosztanak a hátad mögött meg kiröhögnek. mellé még a főnökség is tojik a dolgozójára csak a profit érdekli a többi nem.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Nógrád Balassagyarmat, Szügyi út

A cég 1999-ben alakult és klímakompresszorokat szállít autóipari partnerei számára. Jelenlegi nevén 2015 óta fut és folyamatosan növekvő létszámmal dolgozik.

Vélemények más cégekről