KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft - állás, fizetés, munka vélemény

KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-12-13
Sok a túlóra és nem igazán lehet előrelépni sem. igazi gyári robotmunka ahol hajtani kell a számok eléréséhez. Az egyetlen dolog ami itt tart a viszonylag jó fizetés, de amúgy szívesen elmennék máshová dolgozni.
2015-06-19
egy normális cég ahol aki akar az tud dolgozni és pénzt keresni. Bőven van lehetőség túlórára amit ki is fizetnek nem csúsztatgatnak ide-oda. Hajtós munka nem mondom itt dolgozni kell de tudnék mondani pár olyan céget a környéken ami ennél rosszabb. És cafeteria is van.
2015-06-01
Feszult hajtos legkor allandoan stresszben tartottak es a munka is unalmas es monoton. El is jottem hamar a leszamolaskor pedig mar sunyultak es ki se fizettek rendesen ilyen gusztustalan ceget regen nem lattam mar, utaltam es utalom a mai napig
2015-02-17
Nemtudom ajánlani. A soron dolgoztam unalmas és halott meló. Rengeteg kétkezi munkás és főnök van aki nem odavaló. Megy a ferdítés minden szinten a tervek pedig csak nőnek egyre jobban. A pénz része még rendben is van, igaz még mindig szégyenletes hogy Magyarországon itt tartunk. Felmondáskor pedig nagyon szemetek lettek, mocskok voltak ne gyere ide.
2014-12-19
Megtaláltam itt a száításaimat. A fizetés jó, cafeteria van, a környezet megfelelő. Az emberek meg olyanok amilyenek, van egy-két talpnyaló és olyanok is akik szítják a feszültséget de ez mindenhol előfordul.
2014-11-22
Igazi multinacionális környezet, megfelelő vezetés, jó fizetés, motiváló környezet, igazi jó munkatársak.
2014-10-31
Jó a pénz szeretek itt dolgozni igaz az éjszaka utalatos és a 3 muszak se a legjobb de muszály mert kell a pénz
2014-01-25
Néha zűrzavaros az egész beosztás, vannak hirtelen kiadott szabadnapok és előre be nem jelentett túlórák. Utóbbiból elég sok van, de persze rendesen kifizetik. Amúgy maga a munka nem rossz, én szeretem de főleg a kollégák miatt. Ha ezekkel meg tudsz barátkozni, akkor bátran gyere a Knorr-Bremsehez dolgozni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Bács - Kiskun Kecskemét, Georg Knorr utca 8.

A Knorr-Bremse Haszongépjármű Rendszerek szolgáltatási kínálata a pneumatika, a mechanika, az elektronika és a komplex vezérlőrendszerek technológiájának keresztmetszetén alapul. A kecskeméti üzem fékrendszereket, kompresszorokat, szelepeket, tárcsafékeket gyárt.

Vélemények más cégekről