Zoltek Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Zoltek Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-10-03
A cég korrekt mindent kifizetnek van szakszervezet ami kiáll a dolgozókért. A szabadságot rendesen kiadják, a túlóra is ki van fizetve. A veszély miatt azonban eléggé nagy lemorzsolódás.
2016-03-30
Mocsok egy hely itt is csak a fonoknek jo meg egy ket kivetelezettnek
2014-05-18
Mindent megadnanak csak gyere ide dolgozni ebe a por es mocsokfeszekbe. nincs egyalataln jo velemenyem sot.. en meg szeretnem latni a gyerekeim felnoni nem felrobbani vagy rakban meghalni.
2013-12-30
Veszélyes üzem ami itt folyik, izzó szénszál hidrogéncianidos levegő. Bármikor belobbanhat, megfulladhatsz megéghetsz így észnél kell nagyon lenni. Ehhez mérten a fizetés is magasabb a szokásosnál de szerintem ez így van helyén. Amúgy meg olyan mint a többi gyár.
2013-03-22
Borzasztó egy vegyszergyár ami nem csak a dolgozókat de a környezetet is veszélyezteti. Távolabbi megyékből hozzák a munkaerőt, de nagyon sokáig senki sem marad még a híresen jó fizetés ellenére sem. Amúgy jó bent a hangulat és rendesek a kollégák is amikor bajban vagyok segítenek vagy én a másiknak.
2013-01-08
Stabil munkahely ahol el lehet dolgozni. Nem azt mondom, hogy nem veszélytelen az üzem, de pénzt kell valahol keresni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Nyergesújfalu, Varga József tér 1.

A Zoltek Zrt. az amerikai Zoltek Companies magyaországi leányvállalata, mely a textilipar számára akrilszálakat, illetve szénszálakat állít elő, amely a 21. százdban várhatóan jelentős szerepet fog betölteni az iparban.

Vélemények más cégekről