ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-02-10
A korulmenyek azert van ahol nem kielegitoek es ez felhaborito, van ahol embertelen a munkakorulmeny.
2016-01-23
Ajnálanám minden megváltozott munkaképességűnek, mert egy jó hely ahol korrektek a főnökök és a munkatársak is. És még a fizetés is tűrhető.
2015-09-11
A penz keves de ennek is orulni kell hogy itt lehetoseget kapunk elunk vele. A munkanak mennie kell de legalabb a hangulatunk jo persze nem a fizetestol, de sok panaszra okom nem lehet.
2014-02-12
Nagyon otthonos a munkahely ahol sok a vidamsag illetve a kozos program. szeretek itt leni es masnak is batran ajanlanam.
2013-11-02
Van lehetőség részmunkaidőre és van annyi empátia a főnökökben hogy szükség esetén hamarabb el lehet menni. A munkatársak nagyon jók, örömmel megyek be reggel dolgozni. Sokszor monoton a munka, de a többiekkel feldobjuk. Nem nyaggat minden másodpercben egy főnök hogy mi van már, nagyjából kényelmes a munka.
2013-05-15
Kicsit monoton a munka, viszont nagyon jó a csapat és örülök hogy itt dolgozhatok. Szeretnék innen nyugdíjba menni.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest VII. kerület, Dózsa György út 48.

Az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. célja, a megváltozott munkaképességű munkavállalók rehabilitációs foglalkoztatása. Többféle tevékenységet is végez: nyomdát, varrodát üzemeltet, valamint csomagolással foglalkoznak illetve a dolgozók seprűt is készítenek.