Russmedia Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Russmedia Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-04-10
Itt lehet fejlődni de kitartónak kell lenni. A körülmények jók a lehetőségek adottak de keményen meg kell dolgozni a sikerért. Van hogy túlórázni kell de cserébe a munka érdekes. A magánéletre is van lehetőség.
2016-06-17
NAgyon jó a team mert sok cafetariat kapunk amit szinte azonnal el is kavezunk. Paran tavmunkaban is dolgoznak de az igazi munka az irodaba folyik. Kezdo munkanak jo karriernek nem
2016-01-11
Én anyaság mellett mentem el dolgozni, ezt tiszteletben tartották és megengedték hogy részmunkaidőben dolgozhassak. Sajnos a fizetésem ennek köszönhetően alacsonyabb.
2015-04-22
Azt szeretem a Russmediaban hogy hosszú időn át ugyanabban a csapatban dolgozom és nem jönnek-mennek a munkatársak. Úgy érzem hogy megbecsülnek minket a főnökök korrektek és ők is keményen dolgoznak. Az elvásárok magasak sajnos a fizetések átlagosnak mondhatóak.
2014-11-19
Kedvesek és nyitottak a kollégák zökkenőmentes volt a beilleszkedésem szeretek itt dolgozni. Sokszor tréningeken veszünk részt és a csapatépítők is eddig mindig jól sikerültek eddig.
2014-04-25
A fizetés egész tűrhető, jófej munkatársak, a főnökök lehetnének jobbak, sajnos baromi sokat kell itt lennem mert sok a túlóra
2014-02-15
Én a multitól jöttem ide sok szempontból hasonlítanak, bár a multi profibb és nagyobb fizetést is adnak. A karrierlehetőség a multinál nagyobb érdemes átmenni.
2014-02-14
Engem jól kihasználnak, alig adnak pénzt a főnökök persze gazdagok. Gondolkozom hogy felköltözöm Pestre vagy kimegyek külföldre.
2013-08-30
Én marketingesként dolgozom így izgalmasak a napjaim, több emberrel dolgozhatok. A kollégáim között sokszor látom, hogy sokan dolgoznak csak géppel így sokan beszürkülnek. A csapatépítésekkel ezen próbálnak segíteni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Balmazújvárosi út 11.

A Russmedia Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő médiavállalkozása. Az északkelet-magyarországi régióban piacvezető pozícióval rendelkező Russmedia központja Hajdú-Bihar megye szívében, Debrecenben található.

Vélemények más cégekről