Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet - állás, fizetés, munka vélemény

Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-03-21
Az egészségügy kegyetlen de nagyon szeretem a szakmám, szeretek gyógyítani. Szeretem hogy a kollégáim is hozzám hasonlóak és ezáltal az embereket tudjuk segíteni.
2015-12-28
Egyre több a munka de szerencsere hozzank fiatalok is erkeznek segiteni, igy meg el tudjuk latni a feladatunkat. Szakmailag nagyon kepzett kollegaim is vannak es erzem hogy mindenki a szakmajaert el. NEm is kell mondanon de a fizetesek meltatlanul alacsonyak
2015-05-14
Szeretném megköszönni kollégáimnak hogy együtt dolgozhatunk és a mostoha körülmények ellenére sikeresek vagyunk. Bízom benne hogy az egészségügy helyzete javul és a jövőben is sikeresek leszünk.
2015-04-09
Sokszor vannak türelmetlen emberek a rendelőknél de látják hogy milyen keményen dolgozunk és ezért nagyon hálásak. Az elismerést az emberektől kapjuk, sajnos a munka sokszor a magánéletem rovására megy mert sokszor kell túlórázni. Itt nem a pénz miatt dolgoznak az emberek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Tószegi út 21

Az intézmény, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet a megye lakosságának egészségügyi ellátásában és az egészségügyi szakképzésben meghatározó szerepet betöltő intézmény.

Vélemények más cégekről