Belügyminisztérium - állás, fizetés, munka vélemény

Belügyminisztérium

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2016-12-07
Stabil munkahely, ahol nem kell attól tartani, hogy nem jön meg időben a fizetés, vagy megszűnik hirtelen. A fizetés mértéke sajnos nem elég, így annak ajánlanám, aki tudja szívből csinálni a munkáját.
2016-10-16
Bátran ajánlom azoknak, akik egy megfelelő hivatást keresnek, és szeretnének egy jó munkahelyen dolgozni.
2015-09-20
Bejelentett rendes munka szerződéssel, de engem zavar a fizetés illetve juttatások is csak alkalomadtán vannak.
2015-03-13
Nem ajánlom senkinek se, fejetlenség, hülye utasítások állandóan. Aki be tud ezeknek hódolni, azok elmehetnek semmi pénzért húzni az igát, de köszönöm nekem rövid idő is elég volt ebből.
2014-12-20
Alacsony fizetés, folyamatos rugalmatlan utasítások halmaza, nincs lehetőség az önállóságra. Jó a munkaköri légkör, jók a juttatások.
2014-10-16
Nem rossz munkahely, de hivatásként kell rátekinteni. Van jobb is rosszabb is, de én meg vagyok elégedve a munkával. Régóta itt dolgozom, én vagyok a bizonyíték, hogy van lehetőség az előrelépésre is. Igaz ez elég lassan ment, de nem lehetetlen.
2014-06-22
A többi állami céghez képest karcsú a pénz, de még éppen elég. A bekerülés az nem egyszerű, és a lemorzsolódás is kicsi. A fizetés az mindig időben érkezik és megbízhatóan.
2014-01-28
meg vagyok elegedve a munkahelyemmel hosszu evek ota dolgozom mar itt. Nagy a felelosseg, de erkolcsileg meg vagyok becsulve es a munkatarsak is jok
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest V. kerület, József Attila utca 2-4.

A Belügyminisztérium (rövidítése: BM) az államigazgatási struktúra egyik minisztériuma, országos illetékességű költségvetési szerv.

Vélemények más cégekről