Sanmina-SCI Magyarország Elektronikai Gyártó Kft. - munka, fizetés, állás vélemény

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-03-10
Kevés a bér nagyon. Van termelési bónusz, 16k kafetéria, és buszjárat. A vezetéssel van a probléma, de nagy. Alapozni nem lehet rá, főleg hogy operátori szinten nagyon kevés a fizetés. Persze ha vállalod a túlórákat akkor lehet jól keresni, de akkor alig vagy otthon.
2016-11-23
Ne legyetek olyan hulyek hogy ott dolgoztok nevetseges az egesz ceg….gyeretek a coloplasthoz az egy fokal jobb mar
2016-06-27
Rossz a legkor, a korulmenyek, nem igazan torodnek a dolgozokkal. Az igeretek nagy reszet nem tartjak be, a penz keves a legkor stresszes. Senkinek se ajanlom csak ha kenyere mulik rajta es nincs mas.
2015-01-04
Nem szerettem ott dolgozni semmibe van nézve a dolgozo és a munka is rosszul van elosztva, a szervezés az borzasztó. Fejlődni kellene rengeteg téren, mert a körülmények is pocsékak és nem a hülyeségekre elszórni a pénzt.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Tatabánya, Kóta József utca 2.

A Sanmina vállalatcsoport egy amerikai multinacionális cégcsoport, akik elektronikai eészegységek bérgyártására, összeszerelésére, berendezések készre szerelésére szakosodott. Vevői a világ legnagyobb elektronikai cégei közül kerültek ki a multimédia, az autóipari elektronika, a telekommunikáció illetve az orvostechnika területéről.