VERITAS DUNAKILITI Kft. - Így értékelték, véleményezték mások a munkahelyüket! Te ajánlanád ezt az állást?

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 1/5

Hozzászólások

2017-05-22
Nem ajanlom keveset fizeto monton igenybevevo hely hamar ki lehet keszulni
2016-04-13
Aluliskolázott dolgozók és főnökök, pampogás, borzasztó körülmények, napestig sorolhatnám a negatív jelzőket. Értelmes ember oda nem megy dolgozni, inkább beállok sajtburit csinálni. De tényelg.
2016-03-19
Mindenki bunko a fizetes es a szallas szar.
2016-01-29
A fizetes olyan 100-130 ezer korul van. Sok a hozza nem erto fonok. Dirigalnak es elvarjak a darabszamot de ok mar nem tudjak milyen volt az igazi munka. Nagy a hajtas, a norma miatt. Ha az nincs meg, jon az ejnyebejnye...ami azert egyaltalan nem veszes. A kollegak aluliskolazottak es azt hiszik hogy ez az elet. En inkabb egy kulfoldi vagy pesti melot ajanlanek e helyett
2015-08-26
Rabszolgatartó mocskos bagázs. Csak kiaknázzák a munkásokat. Nem csoda, hogy mindenki menekül innen kritikán aluli az egész.
2015-07-05
Van amibe job mint a masik van amiben nem. Elvagyok itt ha megfelelo a munkakorulmeny ami nem mindig az de amugy ja
2015-06-04
Hamar otthagyják sokan én se voltam ott csak 3 hónapig. Őrült normák, eszetlen főnökök, mocskos poloskás szállás, gusztustalan alkoholistákkal megtöltve. Semmi jót nem lehet róla elmondani!
2014-05-15
Embertelen norma van beállítva, amit teljesíteni kell. Az újakkal nem bánnak kesztyűs kézzel nincs betanulás semmi menni kell a sorra. A terror miatt nem jó a munkatársak közötti viszony sem, mindenki csak anyázik ha nem úgy halad a munka és nem lesz meg a norma. A főnökök is mocskosak, ok nélkül rugdosnak embereket kifelé. Nehogy bárki is odamenjen mocsok egy hely!
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Dunakiliti, Veritas utca 1.

A Poppe-Veritas csoport vállalatai az automobil-gazdaság és az iparcikk-ágazat tömítés- és kötőelem-rendszereinek gyártója. Turbólevegő- és üzemanyag-vezetékrendszerek, szíjtárcsák, ütközők és harmonikaajtók – ezek adják a cégcsoport legfőbb termékeit.