Flextronics Sárvár Logistics Kft. - munka, fizetés, állás vélemény

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-06-16
Édesgetnek mindennel már ahogy látom csak menjen oda valaki dolgozni. Amilyen rossz hírneve van, a kutya se fog odamenni, kinek hiányzik a megaláztatás, a kizsigerelés? Mert a Flex erről híres. Csak a nagyon elkeseredettek vagy vakmerőek keresik de a legtöbben pár hónap után ki is esnek. Nagyon nem jó.
2017-05-10
Allatnak neznek es meg a fizetes is keves, senkinek se ajanlom az egyik legszarabb melohely szerintem magyarorszagon.
2017-01-12
A rossz tapasztalatokat én is csak bővíteni tudom, nem egy nyugdíjas meló van aki csak hónapokat bír aminek fő oka vagy a munka mennyisége, a kevés fizetés vagy a s*ggfej műszakvezetők és a többi hozzáállása. Nem egészséges munkahely senkinek se ajánlom.
2016-11-11
Szar lehuzos banda haamr meg is pattantam onnan
2016-04-01
hülye főnökök hülye munkatársak kemény meló és nagyon kevés fizetés. Senkinek se ajánlom mert tutira kicsinál idegileg. Nem éri meg elmenni ida nagyon nem. Nem véletlen, hogy mindig van felvétel szinte minden nap.
2016-01-09
A raktárban kimondottan szerettem dolgozni, igaz voltak hajtósabb napok, de amúgy elviselhető a munka ott. A sor az már más tészta, oda nem mentem volna.
2015-08-21
Ha nem lenne ennyire kemeny melo el lehetne lenni, de igy nem. Tul sok a tulora mindenki kivan mar. aki benyalta magat a fonoknel azok lazan veszik a dolgokat oket ugyse rugjak ki.
2015-04-19
Rabszolgatelep nem sokaig birjak az emberek a hajtast a megalaztatast es az embertelen banansmodot
2014-05-17
Nincs meleg kaja, sápolják a fizetést ezt mindenki tudja. Mininálbért kapsz csak. Ha messziről jösz, akkor kapsz 30 ezer Ft bruttó különélési támogatást. Ha szállóra visznek az azt jelenti, hogy egy pici lakásba betolnak 6 embert, magánélet az semmiség. Olyanoknak ajánlom akik messziről jönnek, se kutyája se macskája, és nem nagy igényű. Bizonyos soron embertelenül bánnak a dolgozókkal
2014-02-07
Valamibpl elni kell de amugy senkinek se ajanlom. a szukseg nagy úr ezert elviselem de ha lenne mas lehetosegem biztosan elemennek innen.
2013-01-27
Senkinek sem ajanlom!! Minosegellenorkent voltam ott, nettoban 110-120 ezret ha megkaptam. Van hokozi bonusz ami max 10.000Ft + 8 ezer az erzsebet utalvany. Attol fugg melyik reszlegen vagy, de a Lenovo resz sokat 12 orazik!!! A Nespresso nem, viszont keves a fizu, emberek is szivatjak egymast. Mindenki felmond, emberhiany van.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Vas Sárvár, Ikervári u 25.

A Flextronics Magyarországon magas szintű műszaki, tervezési, gyártás-előkészítési, gyártási, logisztikai, disztribúciós és szervizszolgáltatásokat kínál az autóipar, a számítástechnika, a fogyasztói elektronika, az ipari alkalmazások, az elektronikai infrastruktúra, az orvosi műszerek és a mobil kommunikáció területén működő partnereinek.