Hungerit Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Hungerit Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-12-03
Meg bruttoban sincs 140 ezres fuzi nem mint ahogy tobbe helyen is allitjak......kizsakmanyolo persze hogy mindenki kozmelon van es nem a baromfiba megy hogy atbasszak
2017-12-03
Egyes csoportvezetök embertelen hangon beszélnek az emberekkel, pl: akasztotta magát volna fel, stb stb! A másik dolog ha a dolgozó balesetet szenved bent elvágja a kezét levágja az újját és táppénzre megy mindenképp ugy játszák meg ne hogy üzemi baleset legyen és igy nem jár a 100% táppénz de még a mozgobért is megvonják 3 hónapra ami 51000ft!” Nem is csoda hogy senki se akar ott melzni mert nagyon szar az egesz.
2017-06-19
Nincs jo fizetes es kemeny a munka szerintem Pesten jobbat lehet talalni inkabb megyek oda
2017-02-09
Tűrhető munkahely, eldolgozgatom itt, persze vannak sokkal jobb cégek is, ahol türhetőbbek a körülmények. A pénz nem sok de legalább idejben megvan, jók a munkatársak azért szeretek itt dolgozni
2016-11-22
Korrekt munkahely korrekt fizetéssel. Persze én nem a termelésben dolgozom hanem az irodán. Viszont ott kulturált a környezet nem megerőltető a munka a fizetés átlagos amire még jön cafeteria is.
2013-07-06
Eleg durvak a korulmenyek, senkinek sem ajanlom borzaszto ott dolgzni fujj
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Csongrád Szentes, Attila u. 3.

A vállalat 1997 óta foglalkozik baromfifeldolgozással. A vállalat bontott baromfitermékeket, továbbfeldolgozott és készresütött végtermékeket készít. A cég gyártja és forgalmazza a Valdor termékcsaládot illetve a DELKO sonkákat.

Vélemények más cégekről