Wescast Hungary Zrt. - állás, fizetés, munka vélemény

Wescast Hungary Zrt.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Hozzászólások

2017-06-30
Wescast, hát lehúztam ott egy jó pár hónapot fejlődési lehetőség egyenlő a 0 -val ha pénzt is akarsz keresni akkor a beled ki kell dolgoznom meg persze a minimum 60 túlóra a szabad hétvégédet felejtsd el mivel vagy a pénz vagy a szabad hétvége ez a filozófiája a kínai vezetésnek. A béremelés hát ez az igazán vicces és egyben siralmas a régi dolgozókkal van kiszúrva jelenleg a 900 ft az órabér és egyáltalán nem tudásszint alapján van béremelés hanem "nyalás" alapján! A munka törvénye egyáltalán semmilyen tekintetben nincs betartva. Összegezve senkinek nem ajánlom, ettől már csak jobbat lehet találni!
2017-06-19
Nagyon rossz cég én is csak rosszakat olvastam róla, de most már tapasztalatból is tudom mondani, hogy borzasztó. Nincs rendes fizetés, ha bírnánk 7 napból 7-et lehetne dolgozni. Tele van nagyokos emberekkel akiknek persze csak a szája jár, de mégis ők az ügyesek okosak.
2016-11-04
Sunyi cég, állandó munka, a túlóra sincs sokszor kifietve. Imádják a rabszolgamunkát. Ha nem vagy nyaller vagy román, akkor sz*r dolgod lesz.
2016-06-01
A fizetés még tűrhető, de azért a beled is ki kell dolgozni. Nem vagyok már ott de a világ pénzéért se mennék vissza. Lenézik az embert, van helyetted 100 másik felfogás hajtás van csak.
2013-11-14
lehuztam ott egy par honapot hat gyasz az egesz. se rendes penz se rendes munkatarsak semmi. a hulye dolgozik csak ott
2013-06-30
Egy rémálom a cég mióta a kínaiak itt vannak. Jönnek mennek csak az emberek nem lehet fejlődni a körülmények is irtóra gyengék, veszélyes, pörgős a munka emiatt stresszesek az emberek.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Komárom-Esztergom Oroszlány, Szent Borbála u. 16.

Kínai tulajdonú autóipari vállalatcsoport, amely kipufogórendszereket szállít a globális autópiacra. Vezető beszállító a személyautókhoz és kisteherautókhoz készített kipufogócsonkok területén.

Vélemények más cégekről