Eagle Ottawa Hungary Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Eagle Ottawa Hungary Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-11-20
Nem csak a munka a rossz, hanem a fizetések is. Tegyük hozzá pár éve a 3 műszakért netto 90-et fizettek. Már most meg lehet keresni a 110-120E-et is. De 3 műszak és az folyamatos álmatlanság, na meg a stressz amiről ott gondoskodnak neked folyton. Én első fizetésem 105E volt, hát húztam is a számat másfél éve érte. Ez volt 2016 januárjába. :D 3 műszak mellet ha vállalsz túl órát nem lesz magán életed.
2017-05-11
Biztos munkahely, nem engedik el a melóst 1 hónap után ok nélkül. A bejárást/bérletet fizetik van céges busz is. stresszes hely, tele van tapló idiótával, legyen az egy felkapaszkodott cutting coach, vagy egy csoportvezető, de a szabásztársak és a minőség ellenőrök is gondoskodnak a stresszfaktorról. Az elvárások sokszor irreálisak.
2017-02-12
Igazából nem nagy eresztés viszont egy Tesconál jobban fizet klasszisokkal. Most nagyon nyomatják a túlórát így a pénz is több. A viselkedésre nagyon kell vigyázni mert rengeteg a besúgó mocskos ember.
2017-01-07
Stresszes hely, tele van tapló idiótával, legyen az egy felkapaszkodott cutting coach, vagy egy csoportvezető, de a szabásztársak és a minőség ellenőrök is gondoskodnak a stresszfaktorról. Hogyha szerencséd van akkor kialakul egy kisebb csapat normális emberekből, és ugyan ahhoz a cutting coachoz, szabászhoz és meoshoz kerülsz, ez a jobbik eset. Van a másik, amikor minden nap meg fogsz lepődni hogy még nagyobb gyökerek közé kerültél mint előző nap. Hogyha nem a szabász vagy meos leszel akkor van még a célzottsorizás, ez elég zombi munka, viszont sokkal nyugodtabb mint a meozás/szabás, minimális a felelősség. Az elvárások sokszor irreálisak, ha betesznek egy modellre amit nem ismersz akkor is elvárják hogy annyit teljesíts mint aki hónapok óta rakja a modellt, ha 6 négyzetméteres bőröket tesznek eléd akkor is ugyan annyit kell teljesítened mint a másik asztal akik kihalásszák a 2-4 négyzetméteres bőröket. Meg vannak szállva a statisztikával, semmi más nem érdekli őket. Az hogy az egyik asztal végez a napi min. bőrmennyiséggel 7 óra alatt és 1 órán át beszélgetnek az nem zavar senkit, viszont hogyha te nem vágod le a normát le leszel baszva, hiába dolgozod végig a 8 órát.
2016-11-19
Nyalosok jutnak csak elore, megy az egymas mogotti kopkodes, kibeszeles, aki benyalta magat a fonoknel, az meg lenezi a tobbit. Mocskos egy hely minimalbernel alig kapsz tobbet ha megszakadsz akkor se
2016-07-20
Görènyek a főnökök főleg a szabászaton.Pont emiatt számolnak el olyan sokan a cègtől.Folyamatos a felvètel mert a degenerált kócsok ès csop.vezek beteges viselkedését nem sokan tudják tolerálni.
2014-11-09
Ha fontos a pénz és nincs más akkor ajánlom. Az emberek jönnek mennek aki egy évnél tovább bírja, az már nagy valószínűséggel ott is fog maradni. A munka még kibírható lenne, de a dolgozók na azok nem azok.
2014-03-11
A környéken a legjobb fizu meg juttatások de ennyi a pozitív csak. Ha jól bírod lelkileg meg fizikailag akkor mehetsz oda, de amúgy menekülj. Kivételezés, lenézés, kavarás és sok sok munka őrült módjára ez van.
2013-11-03
haggyuk nincs rendes penz es csicskaztatnak csak
2013-05-08
Nem lenne egy rossz munkahely a környéken elég jól fizet, de a főnökök borzasztóak. A termelés hajtós, a vezetők bunkók és lehetetlen dolgokat várnak el. A dolgozók is borzasztóak tudnak lenni egymással. Nagyrészt jobb mint a többi helyi munkahely, de a termelés az kemény.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Jász-Nagykun-Szolnok Szolnok, Piroskai u. 12.

Az Eagle Ottawa autóipari bszállítóként tevékenykedik, bőrbelsőket készít ügyfelei számára.

Vélemények más cégekről