FŐKEFE Közhasznú Nonprofit Kft. - munka, fizetés, állás vélemény

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Hozzászólások

2017-06-16
Monoton unalmas de megis sietos munka ahol nem vagyunk jol megfizetve a fonokok kihasznaljak szerintem a helyzetunket. es sokszor rosszak a korulmenyek. nem ajanlom de akinek dolgozni kell az jojjon.
2016-07-27
Szeretek itt dolgozni mindeki megerto, jo csaladias a legkor is. A penz ugyan nemsok de en megvagyok vele elegedve, ha ez nem lenne nem lenne sok lehetosegem.
2016-01-30
Rokkantnyugdijas vagyok és örülök a lehetőségnek. Biztos de nem magas kereset, sokat jelent az, hogy hasonló emberek dolgoznak itt, így a hangulatra se lehet panasz, segítünk egymásnak folyamatosan. Választható munkarend, jó beosztás.
2015-08-18
Többféle munkát is végzünk így semmiképp se nevezhető unalmasnak. Lehetőség van részmunkaidőre is, könnyen megközelíthető a hely. Jó az általános hangulat, a fönökök se rosszak de a tekintelyük az megvan.
2015-06-24
Jó a hangulat, mindenki szorgalmasan dolgozik, amire a főnökök odafigyelnek. A problémákat mindig megoldják a vezetők. A beosztás tűrhető és szükségem van az itt keresett pénzre.
2015-04-18
Most éppen nem dolgozom itt, munkát keresek. Nem egyszerű mg eg ilyen helyet találni mint amilyen ez. Akinek van lehetősége itt dolgozni az szerintem örülhet, mert nincs ám rossz helye.
2014-11-27
Tenyleg jo a hangulat de fizu az nem valami sok
2014-09-27
Közel lakom a munkahelyhez, biztos munka. Megértőek a főnökök is, mindig vidám a hangulat és a munka se halálos.
2013-01-16
Nagyon jó érzés, hogy a megváltozott munkaképességűekkel is foglalkozik valaki. Nagyon jó a hangulat a cégen belül, tényleg olyanok vagyunk mint egy nagy család. Örülünk, hogy lehetőséget kapunk és az itt megkeresett összegből fent tudjuk magunkat tartani.
 
Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIV. kerület, Laky Adolf utca 41-49.

A Főkefe több mint 60 éves vállalat, aminek fő célkitűzése a megváltozott munkaképességű dolgozók foglalkoztatása. Fő tevékenységi köre a kefe és seprűgyártás, de ezen kívül bérmunkában végez összerelési, csomagolási munkákat is.