Autoliv Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Autoliv Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 2/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-07-23
Nehéz munka, gyorsan kell dolgozni, kell hozzá kézügyesség..sok a tuskó munkatárs, én volt sittessel is beszélgettem..közvetítőn keresztül voltam, kisebb pénzért, mint az autolivesek, a három műszak borzasztó, úgyhogy hamar eljöttem ..
2016-06-16
Nem tudom mikor akarnak már végre változtatni a körülményeken? MErt itt a nyár és az emberről szakad a víz. Műszerész vagyok én nem pék, hogy egész nyáron a zsírom süttessem.
2016-05-21
Nem szeretem, kihajtjak az embert, raadasul monoton is naon. A penz miatt nem hagyom ott, mert máshon ennyit se kapnek.
2015-11-19
Keves penz borzaszto korulmenyek egyszoval sz*r az egesz nem eri meg ide eljonni
2015-09-10
Borzasztó körülmények, nyáron forróság télen kegyetlen hideg. És ezt megfejelik még a nulla fizetéssel, hát köszönöm én ebből többet nem kérek! Kihasználó mocskos banda, itt az ideje a váltásnak!
2014-10-30
Vannak jo juttatsok, a penz is elmegy viszont a korulmenyek eleg rosszak. Jo viszonyt apolunk a munkatarsakkal, valamint egy stabil munkahely. De meg most is sok ember hianyzik, emiatt mi is szivunk.
2013-12-07
Szeretek itt dolgozni jók a juttatsáok meg persze a pénz. a főnökeim is közvetlenek meg normálisak, a munka húzós és nehéz, de ez van. Van busz ami bevisz a gyárhoz.
2013-06-03
Átjáróház lett az egész cég, sok oda nem illőt is felvesznek, akik mélységesen tojnak erre az egészre, büdös nekik a munka. Nem lenne rossz hely amúgy, de a körülményeken és a főnököknek még van mit fejlődni.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Gyõr-Moson-Sopron Sopronkövesd, Iskola u. 38-50.

Az Autoliv Kft Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. 1990-ben alapították, az anyavállalat a svéd Autoliv, mely gépjármű biztonsági berendezéseket gyárt.

Vélemények más cégekről